ROIDMI P1 Pro handstofzuiger

ROIDMI introduceert de extreem kleine P1 Pro handstofzuiger. Deze kleine en lichte handstofzuiger is ideaal om stof weg te nemen en draadloos te zuigen. De lichte P1 Pro kruimeldief van ROIDMI kan in verschillende situaties zijn nut bewijzen. Lees meer in deze review.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik kreeg de mogelijkheid om deze kruimeldief uit te proberen en was benieuwd naar het resultaat. Officieel wordt dit een handstofzuiger genoemd.

Opladen met USB

De Roidmi P1 Pro is goed verpakt en heeft alleen een USB-C kabel. Om de kruimeldief op te laden kun je een eigen USB-stroomuitgang in je stopcontact steken. Tegenwoordig heeft iedereen er wel diverse van liggen thuis.

Eenvoudig te bedienen

Deze compacte kruimeldief is zeer makkelijk te bedienen. Nadat deze is opgeladen kun je er gelijk mee aan de slag.

Degelijk en mooi design

De afwerking van de kruimeldief is degelijk en ligt goed in de hand. Ook qua design mag deze er best wezen.

Voldoende batterijcapaciteit

Deze kruimeldief heeft een voldoende batterijcapaciteit. Je hebt de kruimeldief nodig bij kleine dingen en dus kort gebruik. Volgens de handleiding geeft hij 25 minuten aan wat dus ruim voldoende is.

Goede zuigkracht

De Roidmi heeft best een goede zuigkracht. Broodkruimels etc. worden goed opgezogen en vormt geen enkel probleem. Hij doet gewoon waarvoor hij is, voor de grotere zaken pak je uiteraard de stofzuiger.

Conclusie

Een prima design kruimeldief die doet wat hij moet doen. Adviesprijs van € 139,- lijkt misschien aan de hoge kant maar dat vind ik niet. Ik heb nog geen idee hoe lang deze meegaat maar eerdere ervaringen met andere kruimeldieven waren niet best en deze waren ook rond de € 100,-. Zeer tevreden mee.

Reacties