Profielfoto van Lumigrip®
Lumigrip®
Nieuweweg 199, 6603 BM Wijchen
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Spiltrapleuning op maat door Lumigrip®

Dé best passende spiltrapleuning voor de traprenovatie van je spiltrap of wenteltrap

Spiltrapleuning op maat door Lumigrip® 

Als trapleuningfabrikant mogen wij ons inmiddels specialist noemen in de renovatie van een spiltrapleuning. Onder de naam Lumigrip® produceren wij al sinds 2007 spiltrapleuningen op maat. Dit bieden wij zowel aan particuliere als aan zakelijke klanten.

Om alle mogelijkheden van de traprenovatie van een spiltrapleuning overzichtelijk te presenteren, hebben we een speciale website ontwikkeld: Spiltrapleuning.nl, verdraaid mooi! 

Een nieuwe trapleuning of hekwerk geeft een heel andere sfeer in je woning.

Voor de spiltrapleuning kan gekozen worden uit verschillende stijlen en uitvoeringen. Volledig naar jouw wens maken onze vakmensen de leuning voor de spil - of wenteltrap op maat. Zo past deze altijd perfect bij je trap en interieur.


De mogelijkheden met een spiltrapleuning

Voor het maatwerk kan gekozen worden uit verschillende stijlen en uitvoeringen. Afhankelijk van jouw trap, maken we een muurleuning of een hekwerk op de tredes van de spiltrap op maat. 

  • Ingebouwde LED verlichting
    Ook LED verlichting kunnen we inbouwen in de spiltrapleuning. Hierdoor wordt de trap niet alleen veiliger maar ook krijgt de trap een bijzondere uitstraling.
  • Duurzame moderne oplossing
    Een RVS spiltrapleuning is een duurzame toepassing en geeft de trap bovendien een moderne uitstraling. Toch liever een kleur passend bij het interieur? De spiltrapleuning kan ook op de gewenste kleur duurzaam gecoat worden. Tegenwoordig wordt vaak een zwarte spiltrapleuning toegepast.
  • Maatwerk spiltrapleuningen
    Alle spiltrapleuningen zijn maatwerk en worden volledig volgens wens uitgevoerd: in RVS of op kleur, montage aan de muur of met staanders op de trap en met of zonder ledverlichting.

Elke spiltrapleuning wordt eerst bij je thuis ingemeten door vakmensen in onze buitendienst. Vervolgens in overleg met jou ontworpen door onze engineeringafdeling.

Bij Spiltrapleuning.nl staat service hoog in het vaandel. Onze ervaren professionals helpen je graag bij het kiezen van de juiste uitvoering van jouw spiltrapleuning en geven je deskundig advies over je mogelijkheden.

Kortom, bij Spiltrapleuning.nl ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder!

Meer informatie

Lagusski | Spiltrapleuning by Lumigrip®
Nieuweweg 199
6603 BM Wijchen

Telefoonnummer: +31 (0)24 66 36 887
Emailadres: info@spiltrapleuning.nl
Website: https://spiltrapleuning.nl/ 

Spiltrapleuning.nl en Lumigrip® zijn handels- en merknamen van fabrikant Lagusski.
Interesse in andere mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van Lumigrip®.