Foto: Innr-introduceert-twee-nieuwe-slimme-schakelaars-voor-extra-comfort-en-gemak

Innr introduceert twee nieuwe slimme schakelaars voor extra comfort en gemak

Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, introduceert vandaag twee verschillende slimme schakelaars om toe te voegen aan jouw Innr-netwerk.

De Smart Button en Remote Control zijn nu verkrijgbaar.

Draadloze bediening in een handomdraai

Met de Smart Button en Remote Control haal je nog meer comfort en gemak in huis. Beide slimme schakelaars kunnen, in combinatie met de Innr bridge, gebruikt worden om alle slimme Innr WiFi of Zigbee lampen in huis te bedienen. Hebben niet alle bewoners beschikking over de Innr-app? Met de slimme schakelaars van Innr is dit probleem opgelost en kunnen ook zij de slimme lampen met één druk op de knop bedienen. Met het bijgeleverde wandplaatje kun je de Remote Control of Smart Button ophangen op een plek naar keuze. Tevens zijn beide switches magnetisch en dus makkelijk op een andere metalen ondergrond te ‘plakken’. De Innr schakelaars kunnen ook gekoppeld worden met Philips Hue* en Samsung SmartThings.

De Smart Button van Innr

Met de Smart Button kies je zelf welke slimme lampen je bedient. Alle lichten in de kamer of een selecte groep: met één knop gaan ze aan, uit, en door de knop ingedrukt te houden, kun je de lampen dimmen of ze feller laten schijnen. In combinatie met de Innr bridge en app kun je 5 van jouw favoriete routines opslaan en door te dubbelklikken makkelijk switchen tussen de verschillende routines. Adviesprijs: €19,99

De Remote Control van Innr

De Remote Control heeft 5 knoppen om jouw slimme Innr WiFi en Zigbee lampen te bedienen. Zo dim je lampen of laat je de lampen feller schijnen door de pijlen naar boven of beneden te kiezen. Door de pijlen links en rechts ingedrukt te houden, kies je gemakkelijk de lichtkleur die past bij jouw stemming. In combinatie met de Innr-app kun je zelf 5 favoriete routines maken en opslaan. Zo verander je met één druk op de knop de sfeer in je huis. Adviesprijs: €19,99

De starterkits van Innr

Innr introduceert vandaag ook 3 starterkits om op een laagdrempelige manier kennis te maken met slimme verlichting. Innr biedt diverse oplossingen voor dagelijkse situaties en de starterkits bieden hiervoor een mogelijke basis. Zo kun je met slimme verlichting jouw thuiskantoor-keuken omtoveren naar een plek om samen met het gezin te eten of creëer je in huis een warme en gezellige sfeer tijdens de koude winterdagen. De slimme schakelaars zijn onderdeel van deze starterkits en bieden extra comfort. De starterkits zijn uit te breiden met diverse peertjes, spotjes, armaturen of buitenverlichting.

Er zijn drie verschillende starterkits verkrijgbaar

Starterkit met de Bridge, Smart Button en 2-pack Comfort Bulbs - € 74,99
Starterkit met de Bridge, Remote Control en 2-pack Colour Bulbs - € 99,99
Starterkit met de Bridge, Remote Control en 2-pack Colour Spots - € 99,99
De slimme schakelaars en starterkits zijn te koop via www.innr.nl

*Werkt niet met Apple HomeKit en de Hue Entertainmentfunctionaliteit (Sync)

 

Reacties