Zwolse raamdecoratiespecialist Veneta.com eerste en enige met 8 jaar garantie

Veneta.com verlengt de garantie periode van 5 naar 8 jaar.

04 Mei 2019

Je kijkt er dagelijks tegenaan en het is allesbepalend voor de sfeer in je interieur: raamdecoratie! Het is dus super belangrijk dat de raambekleding helemaal bij je huis past. En als je dan, na wikken en wegen, raamdecoratie hebt aangeschaft, wil je dat het lang mooi blijft zodat je er lang plezier van hebt.

Van 5 naar 8 jaar

Als je een nieuwe keuken aanschaft ligt de garantietermijn meestal hoger dan 5 jaar. Je gaat ervan uit dat je aanrechtblad, keukenkastjes en apparatuur lang meegaan. Waarom zou dat bij raamdecoratie en alle bijbehorende onderdelen anders zijn?

Veneta.com is de eerste en enige raamdecoratiespecialist die 8 jaar garantie biedt op alle producten. Van houten jaloezieën tot plisségordijnen en van shutters tot gordijnen, er worden geen uitzonderingen gemaakt. Doordat onze producten kwalitatief hoogstaand zijn en we ook nog een uitgebreide kwaliteitscontrole uitvoeren voordat de raamdecoratie naar de klant gaat, kunnen wij zeggen dat we volledig achter onze producten staan. Met de stap van 5 naar 8 jaar garantie laten we zien dat we geloven in onszelf en in ons product.

Vertrouwen

Het bieden van 8 jaar garantie op raamdecoratie schept natuurlijk wel een bepaalde verwachting. Vertrouwen winnen van jou als klant is erg belangrijk, zeker als de prijzen bij Veneta.com ook nog eens tot wel 40% goedkoper zijn in vergelijking met de specialist bij jou in de buurt. Heb je twijfels om voor de voordeligste te kiezen omdat je denkt dat goedkoop duurkoop is? Niet nodig! Veneta heeft ruim 45 jaar ervaring en staat al die tijd garant voor kwaliteit. En daar gaan we niet mee stoppen.

Garantie

Bij Veneta.com krijg je altijd 8 jaar fabrieksgarantie op al onze producten. Hierdoor geniet je optimaal en met een gerust hart van onze raamdecoratie. Wij zijn ervan overtuigd dat je jarenlang plezier zult hebben van onze kwaliteit. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent. Ook bij problemen en klachten zullen we je zo goed en snel mogelijk helpen.

Wij betalen alle kosten, inclusief voorrijd- en/of verzendkosten, als je klacht binnen de garantietermijn van 8 jaar valt. Ook na afloop van de (fabrieks)garantietermijn kun je bij ons terecht!

Onderscheidend vermogen

Veneta.com is niet alleen onderscheidend door 8 jaar garantie te bieden op alle producten. Als je er nog niet helemaal uit bent geven we ook graag persoonlijk advies over onze raamdecoratie. De adviseur komt bij je thuis of helpt je telefonisch met behulp van onze fotoservice. Daarnaast is al onze raamdecoratie 100 procent maatwerk. Dit houdt in dat onze fabriek pas aan de slag gaat als jij je bestelling geplaatst hebt. Geen standaardmaten die worden ingekort maar unieke producten die altijd passen. En dat voor een prijs waar je blij van wordt!

Ook bieden we een gratis meetverzekering. Dus heb je toch een foutje gemaakt met het inmeten van je ramen? Geen paniek, van ons krijg je gratis een nieuw product. Tot slot hebben wij, naast 8 jaar fabrieksgarantie, 100 procent tevredenheidsgarantie tot 7 dagen na de levering van je raamdecoratie.

Reacties