Inventum vrijstaande combimagnetron

Met deze combimagnetron kun je naast opwarmen, koken en ontdooien ook grillen en bakken. Er zijn tien voorgeprogrammeerde kookprogramma’s, bijvoorbeeld voor de bereiding van popcorn, pasta of kip. Ontdek alle mogelijkheden.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik ben iemand die graag kookt en daarbij ook de oven gebruikt. Op dit moment heb ik echter een erg grote oven in mijn keuken staan en ik merk dat ik die minder snel gebruik. Ik ben benieuwd of deze combimagnetron beter past bij mijn eenpersoonshouden.

Vele functies

De combimagnetron heeft best veel verschillende functies. Ik heb bijvoorbeeld de bakplaat geprobeerd met aardappelschijfjes. Deze waren erg lekker, ze kregen een mooi krokant randje. En zonder vet of boter, dus ook nog eens gezond. Op de bakplaat heb ik ook aardappeltartin geprobeerd. Mooi gelukt. Verder heb ik op het rooster een pizza geprobeerd. Ook dit ging heel goed. Ook de magnetronfunctie heb ik gebruikt, om rijst op te warmen. Wat verder opvalt is dat de oven erg snel voorverwarmd. En soms is het niet eens nodig, hij warmt erg snel op. Je bespaart dus veel energie er mee.

Heel eenvoudig te gebruiken

Het eten droogt niet uit, blijft erg lekker. Daarnaast is het apparaat erg gebruiksvriendelijk. Er zitten duidelijke programma's met eenvoudige gebruiksaanwijzing bij. Dit is erg eenvoudig om toe te passen. De aardappeltjes heb ik bijvoorbeeld op de frituurstand gezet, erg handig.

Smaakt goed

Het eten uit de combimagnetron is erg lekker. Het komt mooi op smaak. Ik ben hier zeer tevreden over. Hij kan ook zeker concurreren met mijn grotere oven, en hij is dus veel gebruiksvriendelijker.

Makkelijk schoon te houden

Het reinigingsprogramma heb ik nog niet hoeven te gebruiken, alles is heel gemakkelijk schoon te houden. Het plateau kan bijvoorbeeld in de vaatwasser. Dat is natuurlijk heel erg fijn, je hebt er bijna geen omkijken naar.

Conclusie

Ik ben heel tevreden met deze combimagnetron. Dat wat hij belooft doet hij ook. Hij is heel gebruiksvriendelijk, is snel warm en dergelijke. Dus zeker ook in een eenspersoonshuishouden is het echt een aanrader. Je gebruikt hem heel snel. Ik ben er heel blij mee. Ik heb dan ook geen minpunten kunnen ontdekken.

Reacties