VELUX introduceert een virtuele showroom voor het Daglicht Advies Centrum

VELUX, het merk dat het wooncomfort verhoogt door daglicht en lucht toe te voegen aan interieurs, komt met een primeur: de virtuele showroom.

11 Juli 2020

Voortaan kunnen consumenten thuis, op veilige afstand, een kijkje nemen in het VELUX Daglicht Advies Centrum in De Meern.

 

Dankzij deze speciale digitale omgeving kunnen consumenten op een gebruiksvriendelijke manier en wanneer zij willen alle producten van VELUX ontdekken, beleven en kiezen.

 

Als een VR-game

Vergelijk je bezoek aan de virtuele showroom met een VR-game -een simulatiespelletje waarbij je een videobril draagt die zorgt dat je je in een heel andere omgeving waant. Je loopt ineens door de hele showroom, maar dan vanuit je eigen, vertrouwde omgeving. En het leuke is dat terwijl je vanaf je bank thuis naar je scherm kijkt je direct je eigen situatie in je woning kunt bekijken én vergelijken. Hierdoor schat je goed in -misschien wel beter- hoe een product dat je in de virtuele showroom ziet bij jou in huis zou staan.

 

Gezonde leefomgeving

VELUX staat bekend om zolder- en dakramen, maar biedt inmiddels veel meer mogelijkheden om daglicht en frisse lucht te creëren in woningen. Naast dakramen en dakkapellen levert VELUX ook lichtkoepels en modulaire lichtstraten die zorgen voor een gezonde leefomgeving met veel daglicht en frisse lucht.

 

Daglicht en frisse lucht

Nederlanders zitten volgens onderzoek circa negentig procent van de tijd binnen. En we weten ook dat blootstelling aan voldoende daglicht en frisse lucht gezond is. Daglicht en frisse lucht zorgen niet alleen voor meer vitamine D, maar verbeteren ook je humeur en de kwaliteit van slapen ‘s nachts. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk daglicht in je huis te creëren.

 

Intelligent en duurzaam

Voor een gezond binnenklimaat blijft het essentieel dat bewoners voldoende natuurlijke ventilatie en frisse lucht binnenkrijgen. Slimme systemen zorgen ervoor dat ramen automatisch opengezet kunnen worden. Of dat de zonwering tijdig naar beneden gaat. Deze producten werken allemaal op duurzame zonne-energie. De ramen kunnen worden geïntegreerd in fraaie zonnepaneel-daken.

 

Afspraak maken voor bezoek

Het VELUX Daglicht Advies Centrum kan natuurlijk ook fysiek bezocht worden, maar momenteel alleen op afspraak. Een adviseur voorziet je dan vrijblijvend van een goed en passend advies, op basis van jouw wensen, ideeën en budget. Bekijk voor het maken van een afspraak hier de mogelijkheden.

Meer van VELUX Nederland B.V.
Reacties