Kleurrijke kunststof kozijnen

Je kun je kunststof kozijnen in een hele reeks kleuren bestellen, zodat ze perfect bij je woning passen!

Voor iedere stijl of smaak is er een bijpassende kleur.

Nerfstructuurfolies
Voor kunststof kozijnen kan je kiezen uit 19 verschillende nerfstructuurfolies, waarvan 5 houtimitaties. Wil je graag de warme uitstraling van hout, maar de goede prijs van kunststof, dan kan je kiezen uit Afrormosia, Mahonie, Lichte Eik, Donkere Eik of Gouden Eik. Je moet er bovendien met je neus op staan om het verschil te kunnen zien met echte houten kozijnen!

Liever een kleurtje? Dan kan je kiezen uit verschillende lichte en donkere tinten, zoals het warme en elegante Wijnrood of het klassieke en tijdloze Dennengroen. Wil je de stalen graag in het echt zien? Bezoek je Profel Expert voor een vrijblijvend gesprek. Hij toont je met veel plezier de verschillende mogelijkheden voor je kunststof kozijnen.

Bicolor zonder meerprijs

Een tweekleurenuitvoering van onze kunststof kozijnen krijg je bovendien zonder meerprijs. Dan blijft de binnenzijde van je kunststof kozijnen wit of crème. De scharnieren en raamgrepen installeren we in de overeenstemmende kleur.

10 jaar garantie op kleurechtheid en hechting

Profel heeft meer dan 30 jaar ervaring met structuurfolies. Om die reden geven we je 10 jaar garantie op de kleurechtheid en de hechting van onze folies. We garanderen je dat ze kleurecht, UV-bestendig, duurzaam en krasvast zijn. Onze kunststof kozijnen moeten namelijk tientallen jaren aan weer en wind weerstaan, voor jouw plezier en comfort. Ze blijven stralen, omdat kunststof niet rot of corrodeert.

Meer informatie? Dat krijg je van de Profel Expert in je buurt.