Kozijnen in diverse materialen

Profel: Altijd een kozijn in jouw stijl en budget.

Kopregel

De Profel kozijnen zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium, hout of de combinatie aluminium/kunststof. Ze zijn ontzettend sterk, veilig, behoren tot de beste op de markt en hebben een lange levensduur. Daarnaast hebben ze een uitzonderlijke thermische isolatie en zijn ze geluidswerend. Kies uit verschillende stijlen, vormen en kleuren en wij maken het kozijn op maat voor jouw woning.

Kunststof kozijnen
Doorslaggevend voor kunststof kozijnen zijn de isolatiewaarde, het warme gevoel en de onderhoudsarme eigenschappen. De kunststof kozijnen met houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden. Er is zelf een aluminium-look voorhanden.Doorslaggevend voor kunststof kozijnen zijn de isolatiewaarde, het warme gevoel en de onderhoudsarme eigenschappen. De kunststof kozijnen met houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden. Er is zelf een aluminium-look voorhanden.

Aluminium kozijnen
(Slanke) aluminium kozijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ze hebben een optimale isolatiewaarde en zijn beschikbaar in hoogwaardige kleurlakken met een hoge weerstand. (Slanke) aluminium kozijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ze hebben een optimale isolatiewaarde en zijn beschikbaar in hoogwaardige kleurlakken met een hoge weerstand. 

Houten kozijnen
Onze houten kozijnen zijn gewoon mooi. Ze worden op maat gemaakt en hebben een warme en natuurlijke uitstraling door het gebruik van goedgekeurd duurzaam hardhout. Omdat alle houten kozijnen statisch worden gelakt op waterbasis, hoef je ze pas na acht tot tien jaar opnieuw te schilderen. Onze houten kozijnen zijn gewoon mooi. Ze worden op maat gemaakt en hebben een warme en natuurlijke uitstraling door het gebruik van goedgekeurd duurzaam hardhout. Omdat alle houten kozijnen statisch worden gelakt op waterbasis, hoef je ze pas na acht tot tien jaar opnieuw te schilderen. 

Combinatie van kunststof en aluminium kozijnen op maat
Dit zijn kozijnen met aluminium aan de buitenkant en kunststof aan de binnenkant. De unieke kunststof aluminium kozijnen combineren het beste van twee werelden: de mooie, strakke look en feel van aluminium en de hoge isolatiewaarde van kunststof. De aluminium buitenschaal wordt naadloos bevestigd op het profiel van het kunststof binnenkozijn. De kunststof-aluminium kozijnen zijn geschikt voor dubbel en driedubbel glas. Er zijn talrijke decoratieve mogelijkheden.


Meer informatie

Voor meer informatie over de verschillende soorten kozijnen bezoek ook onze website.