Profielfoto van Profel Kozijnen & Deuren

Profel Kozijnen & Deuren

Website

Over ons

Profel Nederland is een familiebedrijf opgericht in 1948. Ze plaatsen in Nederland wekelijks 800 kozijnen en deuren. Deze voldoen aan Europese kwaliteitsnormen. Daardoor garanderen ze de hoogste kwaliteit.

Profel Experts

De gecertificeerde Profel Experts helpen je met informatie, advies, inspiratie...

Jouw ideale kozijnen en deuren? Dat zijn kozijnen en deuren met een uitstekende service zowel voor, tijdens als na plaatsing. Onze regionale Profel Experts zijn gecertificeerde vakmensen die het Profel gamma door en door kennen. Hun betrokkenheid is vervat in 3 glasheldere beloftes:

Deskundig advies
Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. Daarom nemen ze uitvoerig de tijd om te luisteren naar je wensen en nemen we vooraf je woning grondig onder de loep. Op basis daarvan laten ze zien wat binnen je budget mogelijk is en hoe en wanneer het project gerealiseerd kan worden. Zet alvast vrijblijvend de eerste stap...

Respect voor je woning en je spullen
Wederzijds respect vinden ze belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw huis, meubels en andere spullen. Ze houden rekening met eventuele huisdieren en respecteren je privacy. Uiteraard nemen ze alle afvalmaterialen weer mee en laten ze alles netjes achter.

Geen verrassingen achteraf
Ook achteraf heb je geen omkijken. Natuurlijk bieden ze goede garantievoorwaarden, maar ze gaan graag een stapje verder. Je kan altijd contact met Profel opnemen als je vragen hebt of als er iets onduidelijk is. Mocht er toch een probleem zijn, dan zijn ze snel in de buurt om een oplossing te bieden.

Profel Experts

Klik hier.