Aluminium schuifpui

Aluminium schuifpui met vlakke dorpel: onbegrensd genieten

De schuifpui van de toekomst vind je bij Aliplast. De drempelloze schuifpui is uniek doordat er geen opstap meer is, noch van binnen naar buiten, noch van buiten naar binnen. Deze vlakke dorpel oplossing kan zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast worden.

VG500 schuifpui

Onze VG500 is een universele schuifpui dat beantwoordt aan alle courante eisen met betrekking tot glasdikte en vleugelhoogte. De VG500 biedt een antwoord op elke mogelijke bouwsituatie voor schuifsystemen met een vleugelgewicht tot 300kg. Voor extra grote schuifpuien bestaat er de Ultraglide met een vleugelgewicht tot 400 kg, een maximum aan licht met één enkele hand te bedienen.

Verschillende toepassingen zijn mogelijk met de Aliplast schuifpuien: schuif, hefschuif, monorail, duorail, 3-rail en vlakke dorpel.

Bovendien biedt Aliplast een kleurgarantie van 25 jaar aan die ervoor zorgt dat de kleurstabiliteit en UV-resistentie van je kleuren beter zijn en de kleuren ook een langere weerbestendigheid hebben. Informatie en voorwaarden over deze kleurgarantie vind je terug op de website van Aliplast.

Wens je meer informatie over de schuifpuien van Aliplast? Aarzel dan zeker niet de website van Aliplast te bezoeken of een contacteer een Aliplast verdeler bij jou in de buurt.