Aliplast serre

Aliplast: de beste keuze voor je serre

Een serre van Aliplast biedt je een nieuwe wereld van plezier, comfort en vrijheid. In elke situatie geven ze bij Aliplast je de zekerheid dat je gekozen hebt voor kwaliteit en vakkennis. Een Aliplast serre zorgt voor een overgang tussen de omliggende natuur, een ontspanningsruimte en een comfortruimte om van te genieten, alleen of met vrienden en familie.

De serres van Aliplast beantwoorden aan zeer hoge kwaliteitsnormen en worden volledig op jouw maat gefabriceerd. Met een Aliplast serre ben je verzekerd van een ongeëvenaarde thermische en akoestische kwaliteit. Zo heb je de garantie om elk seizoen van je serre te kunnen genieten. Bovendien bespaar je energie en draag je zo bij tot het behoud van onze planeet. Dankzij een breed gamma kies je de serre die exact past bij je smaak en levensstijl.

Naast het esthetische aspect van je serre is er ook het veiligheidsaspect. Alle systemen ondergaan een reeks testen waardoor zij je een uiterst veilige serre kunnen aanbieden. Zo testen ze al hun systemen op brandveiligheid, inbraakwerendheid en bestendigheid tegen water en wind.

Een Aliplast serre staat gelijk aan:

- Duurzaam
-  Brandveilig
- Elegant en modern
- 100% groen product
- Eindeloos kleurenpalet
- Onderhoudsvriendelijk
- Licht maar natuurlijk sterk
- Uitgebreid aanbod aan structuurlakken

Meer informatie

Bovendien biedt Aliplast een kleurgarantie van 25 jaar aan die ervoor zorgt dat de kleurstabiliteit en UV-resistentie van je kleuren beter zijn en de kleuren ook een langere weerbestendigheid hebben. Informatie en voorwaarden over deze kleurgarantie vind je terug op de website van Aliplast.

Wens je meer informatie over de Aliplast serres? Aarzel dan zeker niet de website van Aliplast te bezoeken of een contacteer een Aliplast verdeler bij jou in de buurt.