string(1) "p"

Stappen voor kozijnen en deuren op maat

Profel: Al 70 jaar ervaring in deuren en kozijnen op maat

Kopregel

Hoe gaan we te werk?
Nieuwe kozijnen of buitendeuren zijn een belangrijke investering. Natuurlijk wil je dan ook graag weten met wie je in zee gaat. Profel is een familiebedrijf dat bijna 70 jaar bestaat. Dat hebben we niet zomaar bereikt. Daar zijn we in geslaagd door steeds weer de beste producten en service op de markt te brengen.

8 stappen voor kozijnen en deuren op maat
Bij Profel gaan we grondig te werk, zodat onze klanten jarenlang van onze kozijnen en buitendeuren kunnen genieten. Bij Profel vind je kunststof, aluminium, hout of een combinatie van deze materialen. Aangezien wij alle materialen kunnen aanbieden, vinden wij het belangrijk je een oplossing op maat aan te bieden.

1. Afspraak Profel Expert

De eerste stap is een afspraak maken met de Profel Expert. Die afspraak is steeds vrijblijvend. Neem contact op met je Profel Expert voor een verkennend gesprek en ontdek snel de vele mogelijkheden.


2. Een afspraak thuis of in de showroom

In onze showrooms kan je zelf de verschillende materialen en mogelijkheden vergelijken. Uw Profel Expert beschikt over modellen, realisaties, kleurstalen en zoveel meer. Liever een afspraak bij jou thuis? De Profel Expert bekijkt samen met jou de stijl van je woning en adviseert je over de beste opties naargelang je eigen smaak en voorkeur.


3. Advies materiaal, design en analyse van je wensen

Verkies je kunststof kozijnen boven aluminium? Of ben je juist op zoek naar het perfecte materiaal voor een grote raampartij? De Profel Expert heeft het antwoord op al je vragen.


4. Vrijblijvende offerte

De Profel Expert stelt een eerste, volledig vrijblijvende offerte op. Dan heb je een idee van de prijs alvorens je toezegt en kan je er nog even over nadenken.


5. Offerte met handtekening

Je hebt je kozijnen en/of buitendeuren gekozen en je bent er helemaal klaar voor? Dan tekenen we samen de offerte, zodat we snel tot de productie kunnen overgaan.


6. Opmeting en productie

De Profel Expert en zijn medewerkers komen je kozijnen en/of deuren nauwkeurig opmeten, zodat de productie van je nieuwe kozijnen en deuren van start kan gaan in onze productiehallen. Ieder kozijn en deur wordt volledig op maat gemaakt.


7. Montage en afwerking

Samen met jou legt je Profel Expert een datum vast voor de montage en afwerking van je kozijnen en deuren. Wederzijds respect staat daarbij centraal. We gaan zorgvuldig om met jouw woning, meubels en andere kostbare bezittingen. We nemen alle afvalmaterialen mee en laten je woning netjes achter.


8. Dienst na verkoop en 10 jaar fabrieksgarantie

Heb je na de montage en afwerking nog vragen? Heb je bijkomend advies nodig? Of moet er iets bijgesteld worden? Ook na de verkoop en montage blijft je Profel Expert je de beste service bieden. Op je kozijnen en buitendeuren krijg je 10 jaar fabrieksgarantie, omdat we zeker zijn van onze kwaliteit.

Bij Profel kan je steeds terecht voor vrijblijvend advies en een vrijblijvende offerte. Zo garanderen onze Profel Experts steeds weer tevreden klanten en dat al bijna 70 jaar lang.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website: www.profel.nl