Foto: 2015/zoofy.jpg

Voordelen van kleine klussen uitbesteden

Je hebt een baan, een gezin én een eigen huis. Alle drie vragen ze je aandacht en soms is dat best vermoeiend.

Je baan en gezin zijn belangrijk, daar kan je niet op wegstrepen maar voor kleine onderhoudsklussen in en om het huis is er een perfecte oplossing: een klusjesman inschakelen. Bijvoorbeeld voor:
- schilderwerk;
- dakreparatie;
- elektriciteit doortrekken naar tuin of schuur;
- loodgieterswerk, bijvoorbeeld een buitenkraan aanleggen;
- reparatie van witgoed;
- onderhoud van je computer.

5 Voordelen op rij

1. Je weet zeker dat het goed gebeurd. Misschien ben je zelf geen onverdienstelijke doe-het-zelver. Dan weet je ook als geen ander dat goed materiaal en de tijd voor het karwei nemen heel belangrijk is. En aan dat laatste ontbreekt het je eigenlijk.
2. Je hebt een 'handje bij' nodig. De klus is te groot of ingewikkeld om in je eentje te doen en een maat geregeld krijgen lukt niet. Denk aan een plafond behangen of een straatje leggen met getrommelde keitjes.
3. Een vakman werkt alles in een keer netjes af. Je kent het vast wel van jezelf: na het laminaat leggen werk je niet alle plintjes zo precies af en ook bij het behangen plak je liever over het oude behang dat dat je het er eerst afhaalt. Bij de zorgvuldig geselecteerde klussers van Zoofy.nl komt zoiets niet voor.
4. Je hoeft niet in de stress te schieten. Je hebt ook nog wat aan je leven als je niet alles zelf op je nek neemt. In de tijd dat de klus voor je geklaard wordt kan jij tijd aan je gezin besteden.
5. Kostenplaatje van te voren duidelijk. Wanneer je zelf met een karwei aanvangt denk je vaak dat je weet waar je begint maar niet waar het zal eindigen. Zoofy.nl hanteert voor standaardklussen een vaste prijs en het moet wel heel gek lopen wil dit hoger uitvallen. Je weet dus van te voren wat iets gaat kosten én wanneer het klaar is.

Reacties