Foto: press_2013//Stanley-Bostitch-afwerkgereedschap.jpg

Stanley Bostitch stelt drie nieuwe afwerkapparaten voor

De internationale producent van pneumatisch gereedschap Stanley Bostitch heeft afwerkapparaten, ? een nagel/spijker-, brad- en nietapparaat ? die voor verschillende afwerkingen van toepassing/geschikt zijn.

De internationale producent van pneumatisch gereedschap Stanley Bostitch heeft afwerkapparaten, ? een nagel/spijker-, brad- en nietapparaat ? die voor verschillende afwerkingen van toepassing/geschikt zijn. www.bostitch.com

Alle apparaten kunnen voor de beperkte 7-jaar-garantie geregisteerd worden en zijn bij verdelers van Stanley Bostitch in België en Nederland verkrijgbaar.

 

De drie modellen zijn vervaardigd uit lichtgewicht magnesium in een geheel nieuw modern ontwerp. Hun olievrije motor zorgt voor weinig onderhoud en sluit olievlekken op het werkstuk uit.
Men kan de diepte-instelling regelen om nagels vlak of diep te schieten en de neus is voorzien van een no-mar tip om markeringen te voorkomen. Alle apparaten worden in een hoogwaardige draagkoffer met 1000 bevestigingsmiddelen geleverd.
Het FN1664-E Afwerknagelapparaat werd voor deur- en raamsets, plinten en lambrisering, meubelbouw en houtbewerking ontworpen. Dit model heeft een instelbaar trekkersysteem waarmee men gemakelijk naar sequentieel of contact omschakelen kan.. Het is voorzien van een comfortabele voorgevormde handgreep en kan 16 gauge afwerknagel/spijkers schieten met een lengte van 25 tot 64mm
Het BT1855-E Bradapparaat kan 18 gauge brads met een lengte van 15 tot 55mm schieten en is daardoor uiterst geschikt voor plinten en detailwerk, panelen en profielen, kastenbouw, meubelbouw en houtbewerking. De machinebeveiliging voorkomt schieten met een leeg magazijn en de achteruitlaat blaast de lucht weg van het voorwerp en de gebruiker.

Het derde nieuwe model in deze reeks, het SX1838-E Nietapparaat, kan gebruikt worden voor
hek- en traliewerk, omheiningen voor dieren, kastrug assemblages, trappen en meubelbouw. Dit apparaat is geschikt voor nieten met een breedte van 5.6mm en lengte van 15 tot 38mm. De voorgevormde handgreep verleend een hoog gebruikerscomfort en eventuele blokkering kan snel verholpen worden dankzij de gereedschap-vrije toegang tot het slagpin-kanaal.
Yvonne Noack, Regionaal Marketing Manager, heeft hierover gezegd: ?De nieuwe reeks van
afwerkapparaten biedt een aantal geweldige eigenschappen voor een verscheidenheid van
gebruikers, hetzij op de bouwwerf of voor de binnendienst. Ieder model is ongelofelijk licht en behoud desondanks een hoge duurzaamheid die gebruikers verwachten van een Stanley Bostitch produkt dat elke keer weer uitstekende en exacte bevestigingen bewijst.?
Deze drie apparaten zijn bij Stanley Bosttich verdelers verkrijbaar. Meer informatie vind u in de nieuwe catalogus voor bouw & industrie. Om een kopie te verkrijgen, kan u onze klantendienst telefonisch contacteren op +32 (0) 15 47 38 00 of bezoek onze website www.stanley-bostitch.be en www.stanley-bostitch.nl en vul het aanvraagfromulier in. Als alternatief kan u ook onder de rubriek ?Waar Kopen? een verdeler vinden in uw buurt.

Publicatiedatum: 10 juni 2009

Reacties