Foto: /287129.jpeg

Praxis en Werkspot.nl helpen bij het klussen

Praxis en Werkspot.nl bieden de klusser samen hulp bij het klussen.

Praxis en Werkspot.nl bieden de klusser samen hulp bij het klussen.

Praxis en Werkspot.nl slaan de handen ineen om particulieren te helpen bij vakkundige klussen in en om het huis. Klanten van Praxis kunnen vanaf vandaag op Werkspot.nl gemakkelijk in contact komen met vakmannen voor de meest uiteenlopende klussen. Uit een rondvraag die gehouden is onder opdrachtgevers van Werkspot.nl blijkt dat steeds meer particulieren samenwerken met hun vakman aan klussen in en om het huis. Het gaat hierbij in de meeste gevallen om voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden. De afwerking van klussen nemen consumenten vaak zelf voor hun rekening. Werkspot.nl - de marktplaats voor klussen - brengt opdrachtgevers en vakmannen bij elkaar.

 

Doe het zelf. Doe het samen.
Praxis wil zijn klanten bij het uitvoeren van klussen in de volle breedte ondersteunen. Naast inspiratie, vakkundig advies en een ruime keuze aan kwaliteitsmerken en -producten, biedt Praxis vanaf nu ook hulp bij het vinden van de juiste vakman. Het partnership is een praktische invulling van de recent gelanceerde campagne 'Doe het zelf. Doe het samen'.

Volledige ondersteuning bij verbouwing
Mark de Jonge, Manager Marketing & Communicatie: 'Mensen verhuizen minder, maar verbouwen meer. Dat verbouwen doet een groot deel van de Nederlanders met behulp van een vakman. Om onze klanten ook bij de praktische uitvoering van hun klussen van dienst te zijn, is de samenwerking met Werkspot.nl aangegaan. Dankzij de samenwerking kan men nu via Praxis.nl snel en gemakkelijk de juiste vakman vinden.'

Ronald Egas, CEO van Werkspot.nl: 'Praxis illustreert met deze samenwerking dat het zijn klanten begrijpt en centraal stelt. Je moet als bouwmarkt vandaag de dag je klanten in de volle breedte ondersteunen bij het creëren van het perfecte huis, dus ook bij de uitvoering van klussen. Vanuit Werkspot.nl zijn we uiteraard erg enthousiast over de samenwerking en trots dat we het vertrouwen van Praxis krijgen, maar ook blij voor de vakmannen die bij Werkspot.nl zijn aangesloten. Voor hen betekent dit namelijk nog meer werk, en dat in een tijd dat opdrachten in de bouwsector zeer welkom zijn.'

Over Praxis
Praxis is een van de grootschalige ketens van Maxeda DIY Group en biedt miljoenen klanten een keuze uit meer dan 59.000 artikelen. Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland, heeft ruim 3.400 medewerkers en in totaal 140 winkels, inclusief 26 mega stores. De gemiddelde vloeroppervlakte is 4.100 m2, variërend van 2000 tot 15.500 m2. Praxis heeft ook tuincentra in tien van de mega stores.

Over Werkspot.nl
Werkspot.nl - opgericht in 2005 - is marktleider op het gebied van online klusaanbesteding. Het principe van Werkspot.nl is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus - hoe klein of groot ook - op de website. Ingeschreven klusbedrijven en vakmannen kunnen hier vervolgens op reageren. Zodra een klus is afgerond, geven opdrachtgevers een referentie en rapportcijfer aan de vakman. Door deze reviews krijgen medegebruikers een helder beeld van de kwaliteit van de vakman of het klusbedrijf.

In totaal zijn inmiddels meer dan 500.000 opdrachten op Werkspot.nl geplaatst. De gemiddelde waarde van een klus is 2.500 euro, waarmee het totale bedrag dat sinds 2005 via Werkspot.nl is aanbesteed ruim 1,25 miljard euro bedraagt.

Meer informatie: www.praxis.nl en www.werkspot.nl.

Publicatiedatum: 10 september 2012

Reacties