Foto: 262494

Dremel® lanceert nieuwe tool met Multi-Max™-systeem

Dremel lanceert nieuw Versatile Tool System™: de Dremel Multi-Max, een gebruiksvriendelijk roterend gereedschap met verwisselbare accessoires.

Dremel lanceert nieuw Versatile Tool System™: de Dremel Multi-Max, een gebruiksvriendelijk roterend gereedschap met verwisselbare accessoires.

De Dremel Multi-Max is voorzien van een QuickFit™ mechanisme, dat ervoor zorgt dat je snel en makkelijk de accessoires kunt wisselen. Het Dremel Multi-Max- systeem bestaat uit een snoerloos roterend gereedschap en een uitgebreid aanbod specifieke accessoires om te snijden, slijpen, schuren, voegen te verwijderen, krabben, en nog veel meer. Een ideale tool voor reparatie- en renovatiewerk, zowel binnen als buitenshuis.

Dremel Multi-Max

De Dremel Multi-Max heeft een superieure ergonomie en een lithium-ion batterij van 10,8 V met een langere levensduur. Deze batterij levert voldoende energie voor het meest uiteenlopende doe-het-zelf en hobbywerk. Bij de tool worden standaard een 1-uur snellader en een extra batterij geleverd, zodat je het werk maar heel kort hoeft te onderbreken als de batterij leeg is.

De Dremel Multi-Max is uiterst compact en goed uitgebalanceerd. De tool heeft een ergonomische gripzone, trilt nauwelijks en maakt weinig geluid tijdens het gebruik, zodat er comfortabel mee gewerkt kan worden. Dankzij de kleine accessoires kun je echt precisiewerk leveren en het QuickFit™ systeem zorgt ervoor dat je twee keer zo snel van accessoire kunt wisselen als bij ander roterend gereedschap.

Accessoires en hulpstukken

Met behulp van het grote assortiment accessoires kan de Dremel Multi-Max op verschillende materialen allerlei werk verrichten, zoals snijden, slijpen, schuren, vormgeven, schrapen, etc. De Dremel Multi-Max beschikt ook over een uniek hulpstuk, de Dremel Multiflex 720, die nog meer mogelijkheden en precisie biedt bij het snijden. Het gereedschap wordt geleverd met een universele MM300 adapter, waardoor de accessoires van de Dremel Multi-Max ook kunnen worden gebruikt met roterend gereedschap van andere merken zoals Fein®, Rockwell®, Bosch®, Ridgid® en Masterforce®.

De accessoires van de Dremel Multi-Max maken licht werk van:
Snijden: 10 mm schuurschijf om hout te snijden MM411
Zaagblad van 19 mm om te snijden in hout en metaal MM422
Zaagblad 75 mm voor hout en gipskarton MM450
Zaagblad 19 mm voor hout MM470
1,6 mm frees voor het verwijderen van voegen MM501
Spiraalzaagbladen MM721 en de zaagbladen MM722 voor het Dremel Multi-Flex hulpstuk
Schuren: Schuurzool met klithechting MM11 voor schuurpapier of diamantpapier
Schuurpapier voor hout MM70W
Papier MM70P voor verf en vernis
Slijpen: Diamantpapier korrel 60 MM900 voor lijm, beton en mortel
Schrapen: Stijf schraapblad MM600 voor vinyl, vernis, verf en vasttapijt
Diversen: Universele adapter MM300 voor het gebruik van de Dremel Multi-Max accessoires met roterend gereedschap van andere merken

Dremel Multi-Max toolkit

Het Dremel Multi-Max systeem zit in een handige opbergkoffer. Deze toolkit bevat de negen belangrijkste accessoires: de schuurzool met klithechting en schuurbladen, het zaagblad voor hout en metaal, het zaagblad voor hout en gipskarton en een extra Li-ion batterij van 10,8 Volt met ECP beveiliging, die de gebruiker een langere werktijd biedt.

Alle accessoires van de Dremel Multi-Max zijn ook afzonderlijk te koop.
De batterij van de Dremel Multi-Max is compatibel met de Multitool Dremel 8200.
De Dremel Multi-Max is vanaf nu verkrijgbaar voor de aanbevolen verkoopprijs van € 179,95.

Over Dremel

In 1932 richtte A.J. Dremel, de uitvinder van de eerste multitool ter wereld, Dremel op. Vandaag de dag is de onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van kwalitatief hoogstaand, snel roterend gereedschap voor doe-het-zelvers die de tools onder andere gebruiken voor onderhoud in en om het huis, het restaureren van auto’s, houtbewerking, modelbouw en zelf juwelen maken. Ons basisproduct is de multitool, een polyvalent en snel motorblok waarop meer dan 150 accessoires en hulpstukken van Dremel kunnen worden aangesloten. In de loop der jaren bracht Dremel een scala aan gebruiksvriendelijk gereedschap op de markt zoals onder andere: een lijmpistool, graveerpen, tangetjes, een werkbankje en een soldeerbout op butaangas. De producten van DREMEL maken ingewikkelde en precieze klussen makkelijk. Dremel. Big on Detail.
Dremel is een onderneming van de Bosch Groep en is vertegenwoordigd in bijna 50 landen over de gehele wereld.

Kijk voor meer informatie op de website van Dremel: www.dremel.com.

Publicatiedatum: 10 maart 2011

Reacties