Foto: press_2013//dornbracht-smart-water-digitale-bedieningsknoppen.jpg

Dornbracht Smart Water digitale bedieningsknop

Digitalisering van de badkamer met de Dornbracht Smart Water digitale bedieningsknoppen.

Digitalisering van de badkamer met de Dornbracht Smart Water digitale bedieningsknoppen.

Dornbracht presenteert een nieuwe technologie die de talrijke opties binnen het digitaliseren in de badkamer (en keuken) integreert. Smart Water staat voor de visie om de talloze mogelijkheden en kansen van de digitalisering te benutten voor toepassingen in badkamer en keuken. Basis daarvoor zijn de door Dornbracht ontwikkelde Smart Tools, die comfort, veiligheid en belevenis in badkamer en keuken opnieuw definiëren.

 

Twee regelknoppen sturen met slechts één handeling de exacte temperatuur en waterhoeveelheid; via de goed leesbare displayschakelaar kunnen handige instellingen en functies voor alledaagse toepassingen worden opgeroepen. De Smart Tools van Dornbracht zijn makkelijk te bedienen en zijn ideaal voor gebruik bij de keukenkraan, wastafelkraan, in de douche of bij het bad.

 

1. Zachtjes drukken, directe feedback: via het goed leesbare display kunnen handige functies voor dagelijkse toepassingen en complexe choreografieën worden opgeroepen.

 

2. Het bedienen van de Smart Tools is een kinderspel en wordt gekenmerkt door een intuïtieve, begrijpelijke logica. Een draairegelaar regelt met slechts één handgreep de exacte temperatuur en waterhoeveelheid.

 

3. Bij Smart Water staat voorop dat de technologie op de achtergrond blijft. De gereduceerde, universele vorm is toepasbaar voor alle designs en series.

 

Meer informatie: www.dornbracht.com

 

Publicatiedatum: 5 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties