Loxone demowoning Benelux

Een comfortabele, levensbestendige en energie-efficiënte woning zonder enige inspanning van jouw kant, ideaal toch?

Demowoning Loxone Benelux

“50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven. Je moet het zien om te geloven. Veel mensen denken dat slimme woningen met een doorgedreven automatisering toekomstmuziek zijn. Toch slaagt Loxone er in om deze nu al te realiseren,” zegt Daniël Van Dessel, CEO Loxone Benelux.

Om de mogelijkheden te demonstreren, opende Loxone Benelux recent de eerste Smart Home demowoning in de Benelux. In hartje Nijlen werd een appartement volledig ingericht volgens de visie van Loxone. Dat wil zeggen: een intelligente automatisatie van verlichting, verwarming, zonwering, audio, ventilatie, alarm, toegangscontrole en meer.

Uniek aan deze visie is de synergie tussen componenten. Die zorgt voor meer comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Loxone speelt hiermee in op twee belangrijke actuele thema’s: energiezuinig en levensbestendig wonen.

Loxone is vandaag de dag de enige speler op de markt die een verregaand samenspel creëert tussen het binnen- en buitenklimaat. Een intelligente samenwerking tussen de verwarming en de zonwering garandeert een koele woning tijdens hete zomerdagen en lagere stookkosten in de winter.

Oplossingen bieden voor levenslang en levensbestendig wonen is ook een doel. Iedereen wenst zo lang mogelijk thuis te blijven en de stap naar een woonzorgcentrum uit te stellen. Loxone zorgt hiervoor door meer dan 50.000 handelingen per jaar te automatiseren. Bovendien groeit een Loxone Smart Home mee met haar bewoners.

Nieuwsgierig? Boek nu uw gratis infosessie via deze link.

 

Profielfoto van Loxone Benelux
Loxone Benelux
Gebroeders van Raemdonckstraat 1 b/c, 2560 Nijlen