Profielfoto van Loxone Benelux
Loxone Benelux
Gebroeders van Raemdonckstraat 1b/c, 2560 Nijlen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Loxone demowoning Benelux

Een comfortabele, levensbestendige en energie-efficiënte woning zonder enige inspanning van jouw kant, ideaal toch?

Demowoning Loxone Benelux

“50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven. Je moet het zien om te geloven. Veel mensen denken dat slimme woningen met een doorgedreven automatisering toekomstmuziek zijn. Toch slaagt Loxone er in om deze nu al te realiseren,” zegt Daniël Van Dessel, CEO Loxone Benelux.

Om de mogelijkheden te demonstreren, opende Loxone Benelux de eerste Smart Home demowoning in de Benelux. In hartje Nijlen werd een appartement volledig ingericht volgens de visie van Loxone. Dat wil zeggen: een intelligente automatisatie van verlichting, verwarming, zonwering, audio, ventilatie, alarm, toegangscontrole en meer.

Uniek aan deze visie is de synergie tussen componenten. Die zorgt voor meer comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Loxone speelt hiermee in op twee belangrijke actuele thema’s: energiezuinig en levensbestendig wonen.

Loxone is vandaag de dag de enige speler op de markt die een verregaand samenspel creëert tussen alle functionaliteiten in een woning.

Oplossingen bieden voor een optimaal energiemanagement en zorgwonen is ook een doel bij Loxone. Loxone zorgt hiervoor door meer dan 50.000 handelingen per jaar te automatiseren. Bovendien groeit een Loxone Smart Home mee met haar bewoners.

Nieuwsgierig? Boek nu jouw gratis infosessie via deze link.