Profielfoto van Niko Nederland
Niko Nederland
Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

24 uur in een smarthome

Beleef een echte 360°-ervaring door een virtueel kijkje te nemen in onze showroom.

Virtuele showroom

Via deze link kun je een kijkje nemen in onze virtuele showroom. 

Ervaar je liever lezend hoe een dag in een smart home eruit ziet? Bekijk dan onderstaande tekst! 

06:30 - de ochtendstond heeft goud in de mond

Dankzij je slimme verlichting ontwaak je langzaam met natuurlijk daglicht of warm licht van je verlichting. Zo weet je smart home wanneer de zon opkomt en gaan je rolluiken automatisch omhoog of springt je verlichting aan.

Vergeet fel licht en agressief snoozen, je smart ochtendritueel zorgt ervoor dat je helemaal ontspannen opstaat.

07:00 - nooit meer koude voeten

Koude voeten wanneer je uit bed stapt zijn verleden tijd met je slimme thermostaat. Deze zorgt er namelijk voor dat je huis verwarmd is, en dan vooral je badkamer, wanneer jij om 07:00 opstaat.

07:30 - een goede douche doet wonderen

Na je ontbijt, is het tijd voor een verfrissende douche om echt helemaal wakker te worden.

In een mum van tijd speelt jouw favoriete muziek of radiozender - waarmee je bent opgestaan - automatisch door de boxen en heb je nog een gezellig me-momentje alvorens je begint met werken.

08:30 - er moet ook gewerkt worden

Tijd om productief aan de slag te gaan in jouw home office. Activeer de voorgeprogrammeerde sfeer ‘home office’ via de Niko Home app op je smartphone en laat je eerste call van de dag vlot verlopen. Een meer intieme sfeer om te videobellen? Check. Geen zonlicht op je scherm? Double check!

Kan je niet vanuit huis werken? Net voordat je het huis verlaat, druk je even op je woning-verlatenknop waardoor automatisch alle deuren op slot gaan, de lampen & muziek uitgaan, het alarm wordt ingeschakeld en de airco of verwarming in energiebesparende stand treden. Ook je robotstofzuiger gaat vanzelf aan de gang.

11:00 - clean space, clear mind

Het zonnetje schijnt en je zonnepanelen produceren meer energie dan je verbruikt?

No worries, met Niko gaat niets verloren en kun je ervoor kiezen om je energie te verbruiken wanneer ze gratis is. Want met een swipe op je smartphone zet je de wasmachine, die je reeds klaar hebt gezet, alsnog aan. Hetzelfde geldt bovendien voor je droger & je vaatwasmachine.

15:00 - volk aan de deur

Tijdens je dagelijkse middagwandeling krijg je een melding op je smartphone dat er iemand voor je deur staat. Dankzij je video deurbel kun je zien dat het de schoonmaker is.

Gelukkig kun je met jouw slimme bel ook communiceren op afstand. Zo kun je hem alvast briefen terwijl jij de deur op afstand voor hem opent via de app.

17:30 - gedaan met werken & relaxen maar

Na een lange dag (tele)werken, word je verwend door je eigen huis. Zo staat de verwarming op de gewenste temperatuur, branden de nodige lampen, speelt je favoriete muziek en is het hele huis spic & span. Heerlijk ontspannen toch? Nog even je ovenschotel in de oven en wachten op de bank tot je eten klaar is.

Na het afruimen van de tafel en het instellen van de vaatwasser is het tijd voor me-time. Creëer de perfecte mood met jouw smart systeem. Of je nu een home cinema gevoel wil met je smart tv of graag een muziekje en gedimde lichten, het kan allemaal met 1 druk op de knop.

22:30 - welterusten

Je slimme thermostaat zet de verwarming in de leefruimte geleidelijk uit, gezien je altijd rond deze tijd naar bed gaat. Na het activeren van je ‘gaan slapen’-routine, gaan ook de gordijnen dicht, de rolluiken naar beneden en wordt de alarm modus met detectoren geactiveerd. Het huis gaat slapen en jij ook. Morgen een nieuwe dag in je smart home. Welterusten!