Foto: 287602

Styling met deuren van Arne & Bodil

Doe-het-zelf met deuren van Arne & Bodil.

Styling met deuren van Arne & Bodil. Doe-het-zelf met deuren van Arne & Bodil.Maak van een deur een eyecatcher die past bij het interieur en ook nog een stijlvolle oplossing kan zijn. Het jonge Nederlandse binnendeurenmerk Arne & Bodil, geproduceerd door Svedex, laat zien hoe een kant-en- klare binnendeur je interieur vernieuwt en het verschil maakt tussen 'leuk' en 'wow'. Arne & Bodil brengt met regelmaat een nieuwe trendy collectie en is exclusief verkrijgbaar bij KARWEI.

Een standaard witte binnendeur kan een ontzettende spelbreker zijn in een stijlvol ingericht huis. De deuren van Arne & Bodil zijn binnen een kwartier te plaatsen. Dus nooit meer schuren, afplakken en lakken.

'Hoe creëer ik een ruime entree?'
Licht en ruimte creëren kan met kleuren, maar ook met deuren. Een designdeur met glasvlakken laat een modern, landelijk of klassiek interieur nog beter tot zijn recht komen. Bovendien is het glas al gemonteerd.

'Hoe restyle ik zonder nieuwe meubels?'
Meubels en accessoires lijken het meest voor de hand liggend om een interieur te stylen. Maar een passende deur maakt het plaatje binnen no-time af.

'Mag het licht op de overloop aan?'
Spoken, gekke geluiden of rare filmfiguren: er kunnen verschillende redenen zijn waarom kinderen bij het slapen gaan het licht op de overloop willen zien. Arne & Bodil ontwierp daarom een kant-en-klare designdeur met speelse lichtopeningen die een subtiele lichtinval doorlaten.

CristalCoat
De Arne & Bodil binnendeuren uit de Trend en Design collectie zijn voorzien van CristalCoat, een krasvaste laklaag die niet verkleurt. Bovendien is de laklaag zo strak en egaal, dat zelfs de beste schilder het niet kan evenaren.

Trendsetter
Als trendsetter op het gebied van binnendeuren laat Arne & Bodil zien dat gemak en betaalbaar design eenvoudig samengaan. Het Nederlandse merk geeft binnendeuren een nieuw gezicht en maakt dit bereikbaar voor een breed publiek door een exclusieve samenwerking met KARWEI.

Meer informatie: www.arnebodil.nl.

Publicatiedatum: 29 september 2012

Reacties