Foto: Intersteel-Pakket-Postkast-bezorgen

Niet meer thuisblijven voor pakketje met de Intersteel Pakket Postkast

Consumenten doen steeds meer aankopen online; dat is niet nieuw. Wél nieuw is de Pakket Postkast in de collectie van Intersteel.

Intersteel ontwierp een postkast waarin je op elk moment van de dag of avond volkomen veilig een pakketje kan ontvangen zonder ervoor thuis te hoeven blijven. Vrij nemen om op de koerier te wachten, een buurvrouw inschakelen of naar een afhaalpunt gaan, behoren nu tot het verleden. Jaarlijks bestellen we met elkaar vele tientallen miljoenen pakketjes, maar een echt makkelijke manier om die, bij afwezigheid, in ontvangst te nemen, was er tot op heden nog niet. De Pakket Postkast van Intersteel biedt daar nu een gemakkelijke oplossing voor.

Intersteel Pakket Postkast

De Pakket Postkast heeft een flink formaat (95x42x40cm) waar twee pakketten in opgevangen kunnen worden. De koerier opent de stevige klep aan de bovenzijde en doet het pakketje in het bovenste vak. Zodra de klep wordt gesloten, zakt het pakketje naar het tweede compartiment, dat vervolgens automatisch sluit. Je kunt het pakketje dan alleen nog maar via het deurtje aan de voorzijde uitnemen. Uiteraard is dat deurtje afgesloten. Er worden twee sleutels meegeleverd en de kast kan stevig verankerd worden op een harde ondergrond. De Pakket Postkast is te bestellen in de kleuren donkergroen en mat zwart.

Verkoopadviesprijs: €299,- incl. BTW.

Kijk hier voor verkooppunten.

Publicatiedatum: 17 januari 2016

Reacties