Partner

Ten Hulscher bv

Wat maakt Ten Hulscher zo bijzonder? De passie voor de verkoop van bouwbeslag. Ten Hulscher biedt de diverse afnemers hang- en sluitwerk aan in verschillende segmenten. Kwalitatief hoogstaand en functioneel voor verschillende lifestyle groepen. In ons Flexible Sales System staat de visie op verkoop centraal en geeft de klant keuzemogelijkheden en is dus interactief. Een begrip dat steeds actueler wordt en dat Ten Hulscher al sinds de oprichting in 1996 in praktijk brengt.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Ten Hulscher bv

GPF Entree: betaalbaar, luxe deurbe

Elke deur in uw woning is een visitekaartje naar de ruimte die erachter ligt. Creëer optimale beleving en maak uw deurbeslag onderdeel van het interieur.

Kwalitatieve deurkrukken voor een scherpe prijs

Alle deurkrukken van GPF Entree hebben een test met Europese normen ondergaan. Het beslag is gemaakt conform EN1906 klasse 3, wat betekent dat het product zonder problemen intensief gebruikt kan worden. U kunt de deurkrukken bevestigen in utiliteitsgebouwen zoals een kantoorpand, maar ze zijn daarnaast zeer geschikt voor montage in woningen. De GPF Entree collectie wordt gemaakt met oog voor mens en maatschappij!

Meer lezen over
'GPF Entree: betaalbaar, luxe deurbe'?

meer van deze professional

Onovertroffen zwart en waanzinnig wit!

GPF ZwartWit biedt een uitgebreide collectie deurkrukke...

Deurgrepen in jaren '30 stijl

Bekijk een overzicht van de jaren '30 deurgrepen in de ...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.