Partner

Ten Hulscher bv

Wat maakt Ten Hulscher zo bijzonder? De passie voor de verkoop van bouwbeslag. Ten Hulscher biedt de diverse afnemers hang- en sluitwerk aan in verschillende segmenten. Kwalitatief hoogstaand en functioneel voor verschillende lifestyle groepen. In ons Flexible Sales System staat de visie op verkoop centraal en geeft de klant keuzemogelijkheden en is dus interactief. Een begrip dat steeds actueler wordt en dat Ten Hulscher al sinds de oprichting in 1996 in praktijk brengt.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Ten Hulscher bv

Deurgrepen in jaren '30 stijl

Bekijk een overzicht van de jaren '30 deurgrepen in de collectie van GPF bouwbeslag. Maak uw greep compleet met een houten of RVS middenstuk.

Kies uw deurgreep aan de hand van onze lifestyles

Weet u precies welke sfeer uw interieur heeft, maar vindt u het lastig om daar een deurgreep bij te zoeken? Dan bieden onze lifestyles uitkomst! U kiest uw favoriete stijl – bijvoorbeeld ‘Italiaans design’, ‘Landelijk authentiek’ of ‘Zakelijk sportief’ – en u krijgt meteen een overzicht van alle deurgrepen die binnen dit genre passen. Volop keuze dus, maar ingeperkt door uw eigen voorkeur.

Zoveel wensen, zoveel stijlen deurgrepen
Onze deurgrepen zijn afkomstig van GPF bouwbeslag, Mandelli, Kirkpatrick en Utensil. Doordat zij uitgebreide collecties deur- en meubelbeslag hebben, kunt u de greep prachtig laten aansluiten bij het overige beslag in uw huis. Zo geniet u van dezelfde sfeer in alle ruimtes. De RVS deurgrepen van GPF bouwbeslag geven een moderne, sportieve look, of laten oude tijden juist herleven met het deurbeslag jaren '30 in het tonmodel (zie foto's). Mandelli heeft deurgrepen in messing, gemaakt met Italiaanse finesse. Het karakteristieke beslag van Kirkpatrick is gemaakt van smeedijzer en antiek messing. Door de fraaie details en het robuuste product, is de deurgreep opvallend en geliefd.

Hoe bevestigt u uw deurgreep?
Een deurgreep is op verschillende manieren te bevestigen. Dit kan bijvoorbeeld blind zijn, zodat u geen schroeven of andere bevestigingsmiddelen ziet. Ook kan de deurgreep gemonteerd worden met een rozet, zodat er een rozetrandje om de greep komt. Daarnaast zijn er speciale mogelijkheden voor de bevestiging op een glazen deur. Hoeft u slechts aan één kant van de deur een deurgreep te plaatsen (bijvoorbeeld in het geval van een voordeur)? Dan spreken we van enkelzijdige montage. Is het van belang dat beide zijdes van de deur een deurgreep hebben, dan gaat de greep door de deur heen. Dit staat bekend als dubbelzijdige montage.

Meer lezen over
'Deurgrepen in jaren '30 stijl'?

meer van deze professional

GPF Entree: betaalbaar, luxe deurbe

Elke deur in uw woning is een visitekaartje naar de rui...

Onovertroffen zwart en waanzinnig wit!

GPF ZwartWit biedt een uitgebreide collectie deurkrukke...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.