string(1) "p"

GPF paddenstoel deurknop knipoogt naar de herfst

Hang- en sluitwerkproducent Ten Hulscher verwelkomt de herfst met een stijlvolle, nieuwe deurknop in hun collectie, verkrijgbaar in drie finishes.

Nieuwe collectie GPF voordeurknoppen

Hang- en sluitwerkproducent Ten Hulscher verwelkomt de herfst met een stijlvolle, nieuwe deurknop in hun collectie. De voordeurknoppen zijn uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in drie hoogwaardige finishes: RVS, zwart en wit. Door hun opvallende verschijning in de vorm van een paddenstoel, past deze nieuwste telg geweldig bij de herfst!

Najaar vol paddenstoelen

De basis van de deurknop is geborsteld RVS, desgewenst afgewerkt met een poedercoating met structuur in zwart of wit. De voordeurknoppen zijn UV-bestendig en geschikt voor elk weertype. Door haar speelse vorm heeft de deurknop veel weg van een paddenstoel: hoe toepasselijk in het najaar! Een echte herfsttopper pur sang die uw entree een chique uitstraling geeft. De kunst van het openen en sluiten krijgt zo letterlijk vorm! Naast voordeurknoppen, zijn er ook varianten beschikbaar die voor binnendeuren (draaibare knopkrukken) of in combinatie met veiligheidsschilden te gebruiken zijn. Ontdek alle mogelijkheden op tenhulscher.nl en combineer met uw andere GPF (voor)deurbeslag.