Foto: klok-dakkapel-gezin.jpg

Een goed product, een goed gevoel

Klok Dakkapellen is een bouwbedrijf met 80 jaar ervaring en sinds 2006 gespecialiseerd in het prefab fabriceren van kwalitatief zeer hoogwaardige dakkapellen.

Deze ruime ervaring is een enorm voordeel in de huidige markt. Steeds meer klanten willen tegenwoordig naast een dakkapel die in een dag geplaatst wordt, ook een betrouwbare partij die de zolder of slaapkamer kan verbouwen tot bijvoorbeeld een kantoor of kinderkamer. Klok Dakkapellen is één van de weinigen dakkapelspecialisten die dat hele traject kan verzorgen met eigen mensen. Het voordeel voor de klant is dat er één aanspreekpunt is en dat de verbouwing snel en soepel verloopt.

Klok Dakkapellen vindt dat de klant centraal staat, dit is duidelijk te zien in onze werkwijze. Adviseurs komen bij je thuis om de situatie uitgebreid met je door te nemen en geven je een eerlijk en uitgebreid advies. Daarnaast is er de mogelijkheid om in de showroom eens rustig rond te kijken waar altijd een medewerker is die jouw vragen kan beantwoorden. Wanneer je je huis wil laten renoveren bent je ook bij ons aan het juiste adres, Klok Renovatie is een aparte tak binnen de Klok Groep en werkt op dezelfde servicegerichte manier. De mogelijkheden van renoveren en voor advies kunt u tevens ook terugvinden in de showroom. Ben je geïnteresseerd, neem dan telefonisch contact met ons op of kijk op de website www.klokdakkapellen.nl. En uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom!

Meer informatie: www.klokdakkapellen.nl

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Anderen bekeken ook