Foto: tedee-smart-lock-slot

Tedee ook te besturen met Google Assistant

Tedee, de nieuwe generatie slimme sloten, is sinds kort ook te bedienen met de Google Assistant

Hiermee zet teder een nieuwe stap richting een gebruiksvriendelijk, toegankelijk en veilig huis voor iedereen. De Google Assistant-bediening werkt vanaf vandaag in Nederland en België. 

Tedee is sinds kort beschikbaar in Nederland. Het slimme deurslot was al te bedienen via de app op een smartphone of Apple Watch. Nu is daar ook bediening via de Google Assistant aan toegevoegd. Een tedee pakket bestaat uit het slimme sluitmechanisme, een gecertificeerd Gerda-cilinderslot, een wifi-bridge en verschillende accessoires. Het tedee-slot is ontwikkeld met beveiliging en wensen van de gebruiker centraal. Zo is het slot stiller dan andere aanbieders op de markt, kan het automatisch openen als de gebruiker in de buurt komt en kun je een tijdsperiode instellen waarna het slot automatisch sluit. In de beheerapp zie je wanneer het slot is bediend en door wie. Zo houd je altijd controle over de toegang tot jouw eigen huis. 

“Veel mensen gebruiken de Google Assistant in huis”, zegt Grzegorz Chuchra, CEO van tedee. “Het lag daarom voor de hand dat wij ons slimme slot ook zouden aansluiten op de Google Assistant. Zo bieden we extra gebruiksgemak aan, zonder concessies te doen op veiligheid of kwaliteit. We zijn trots dat we hiermee een nieuwe stap zetten richting het slimme maar veilige huis van de toekomst!”


De slimme sloten van tedee zijn vanaf EUR 299,- verkrijgbaar via 
tedee.com en diverse slotenmakers, kleinere retailers en smart home-specialisten

Reacties