Foto: 2017/kluis-voor-thuis.jpg

Bescherm je waardevolle eigendommen met een kluis voor thuis

Iedereen wil graag vol vertrouwen de woning kunnen verlaten met het idee dat alle waardevolle eigendommen veilig afgeschermd zijn.

Een slot op de voor- en achterdeur van de woning is alleen niet altijd voldoende. Wanneer een dief toch de mogelijkheid heeft om de woning binnen te komen heeft deze vrij spel. Om dit te voorkomen kun je alle waardevolle eigendommen zoals sieraden, paspoorten en onvervangbare erfstukken veilig achter slot en grendel bewaren met behulp van een kluis.

Wanneer je op zoek bent naar een kluis voor thuis dan heb je een keuze uit een ruim aanbod. Je kunt kiezen voor een standaard elektronische kluis, privé kluis, boek kluis, maar ook voor een brandwerende kluis. Een brandwerende kluis biedt tevens enige tijd bescherming mocht er brand uitbreken in de woning. De keuze voor de kluis is afhankelijk van het formaat en de hoeveelheid eigendommen die bewaard dienen te worden. Indien het een tablet betreft is een laptopkluis of elektronische kluis een optie. Indien het sieraden en paspoorten betreft zijn er diverse compacte kluisjes beschikbaar.

Verklein de kans op diefstal met een kluis

Een kluis voor thuis biedt de mogelijkheid om alle waardevolle eigendommen eenvoudig op te bergen en verkleint de kans op diefstal van de inhoud aanzienlijk. Een kluis is namelijk een struikelblok voor dieven. In veel gevallen is een kluis verankerbaar aan zowel de achterkant als de onderkant. Op deze manier maakt de dief geen enkele kans om de kluis mee te nemen. Voorzien van een goed slot en solide materiaal is een kluis tevens zo ontworpen om het openbreken tegen te gaan.

Plaats een kluis bij voorkeur op een niet toegankelijk plek waardoor het voor een inbreker moeilijk vindbaar is. Tevens kan een uithoek van een woning voor de dief geen makkelijke uitweg zijn om te vluchten waardoor de kluis minder interessant wordt.

Kortom, een kluis voor thuis biedt vele mogelijkheden om je kostbare eigendommen te beschermen en de kans op diefstal te verkleinen.

Reacties