Een complete beveiligingsoplossing bij IPcam-expert

Bij het beveiligen van je woning, kantoor of boot denk je al gauw aan een inbraakalarmsysteem.

17 Oktober 2019

Misschien denk je zelfs wel camerabeveiliging. Maar met beveiligen kun je nog zoveel meer. Tijdens een bezoekje aan de showroom of website van IPcam-expert kom je veel te weten over de vele mogelijkheden en betrouwbare systemen.

Showroom in Almere

In de showroom in Almere kun je de camera’s van de marktleidende en betrouwbare merken Hikvision, Dahua, Axis en Safire goed van dichtbij bekijken. Een professioneel en enthousiast team kan je er veel over vertellen. De showroom is goed bereikbaar en heeft ruime openingstijden. Heel erg fijn dus als je nog niet precies weet wat voor camera in jouw situatie passend is. Heb je een bullet camera nodig of toch fish eye? En welke resolutie past bij jouw situatie? Dit zijn vragen die je beantwoord wilt hebben voordat je je systeem aan gaat schaffen en daarbij helpen de medewerkers je graag!

Overzichtelijke website

Weet je wel al wat je nodig hebt, dan is een goede, duidelijk website een goede plek om precies te vinden wat je zoekt. Op IPcam-expert.com is het erg overzichtelijk om gemakkelijk de juiste keuze te maken. Door middel van duidelijke filters kun je precies het product vinden wat je zoekt. Zoek je een kantel- of beweegbare camera? Wil je met of zonder audio mogelijkheden? Is nachtzicht een wens? IPCam-expert heeft altijd de juiste keuze.

Voordelen van een IP camera

Een camera geeft een snelle detectie van mogelijke inbrekers, maar schrikt ze ook af, waardoor een inbraak voorkomen kan worden. Slimme camera’s kunnen je een pushbericht naar je smartphone sturen, zodat je bij beweging in je woning, kantoor of boot gealarmeerd wordt. Daarnaast kan een alarmsysteem je waarschuwen bij een beginnende brand, waardoor je grote schade kunt voorkomen.

Je alarmsysteem uitbreiden

Een voordeel van een alarmsysteem met IP camera is dat deze gemakkelijk is uit te breiden. De uitbreiding is wel afhankelijk van je eigen netwerk. Je kunt daarvoor (extra) harde schijven kopen of bijvoorbeeld een slimme switch. Uiteraard worden deze ook door IPcam-expert verkocht.

Goede service

Ook niet onbelangrijk zijn de servicevoorwaarden. Natuurlijk wil je goede garantie regelingen en een goede klantenservice bij de aankoop van een beveiligingsoplossing. Als iets niet meteen werkt, of als je hulp nodig hebt bij installatie is IPcam-expert zeer genegen om mee te denken of helpen voor een passende oplossing.

Ga voor meer informatie naar www.ipcam-expert.com.

Reacties