Metalura | Balkonbeglazing balkon

Zowel voor inpandige als uitkragende balkons levert Metalura balkonbeglazing van de hoogste kwaliteit. Windvrij, geluidsreducerend en energiebesparend.

Glazen vouwwanden voor balkons

Veel appartementbezitters genieten maar weinig van hun balkon. Het is vaak een winderige, gure plek, waar het alleen aangenaam vertoeven is als het hoogzomer is. Met een glazen vouwwand van Metalura verandert uw balkon echter in een comfortabele balkonkamer. Hier kunt u beschermd tegen de wind het hele jaar door genieten van het buitenleven.

Vraag vrijblijvend een inspiratieboek of een balkonbeglazing offerte aan.

Balkonbeglazing gebruiksgemak

Metalura vindt gebruiksgemak erg belangrijk en heeft daarom een gemakkelijk te openen systeem ontworpen. Met een simpele handbeweging opent u het eerste paneel van de balkonbeglazing en draait dit paneel 90 graden. Vervolgens kunnen de andere panelen van de glazen vouwwand soepel verschoven en gedraaid worden, zodat het systeem binnen een minuut helemaal open staat. Heeft u toch nog last van wind uit een bepaalde hoek? Dan kunt u er ook voor kiezen om een deel van de glazen vouwwand dicht te laten, zodat de wind uit die hoek geblokkeerd wordt.

Vraag vrijblijvend een inspiratieboek of een balkonbeglazing offerte aan.

Balkonbeglazing van Metalura

Meer informatie

Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website