Profielfoto van Nostalux
Nostalux
Korenmarkt 8, 1681 PB Zwaagdijk
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Prachtige authentieke scheepslampen

Ben jij dol op de maritieme en nautische sfeer? Bij Nostalux vind je diverse scheepslampen in de maritieme en nautische stijl.

Scheepslampen

Bij het begrip scheepslampen is de eerste ingeving vaak gericht op verlichting van of voor schepen. Scheepslampen hoeven echter niet per se op een schip gemonteerd te worden. Deze lampen kunnen ook prima gebruikt worden als binnen- of buitenlamp.

Authentieke sfeer

Scheepsverlichting zorg voor een stukje maritieme of nautische sfeer in jouw huis of tuin. De lampen hebben en stoere en robuuste uitstraling door de materiaalkeuze en vormgeving. De scheepslampen uit de Nostalux collectie worden voornamelijk gemaakt van: brons, zink, nikkel en aluminium. Hierdoor maak je gebruik van de bekende maritieme kwaliteit. Dit houdt in dat de lampen de nodige weersomstandigheden uitstekend kunnen weerstaan. Naast een geweldige authentieke sfeer zorg je met een scheepslamp natuurlijk ook voor voldoende licht. 

Scheepsverlichting kopen?

Wil je een scheepslamp kopen voor in je huis of tuin, of denk je na over het gebruik van scheepsverlichting? Neem dan eens een kijkje bij Nostalux. Bestel vandaag nog online je maritieme scheepsverlichting voor 16:00 uur, dan heb je de bestelling vaak al de volgende dag in huis. Zie je de buitenlampen liever eerst fysiek. Dat kan natuurlijk ook. Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in de winkel.