Profielfoto van Nostalux
Nostalux
Korenmarkt 8, 1681 PB Zwaagdijk
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Unieke deurroosters en klassieke muurankers

Ben je op zoek naar een uniek deurrooster of klassieke muurankers? Bij Nostalux koop je de mooiste aluminium gegoten muurankers en deurroosters.

Aluminium deurroosters

Nostalux heeft naast unieke deurroosters om je voordeur te versieren en meteen bescherming te bieden. Door het nostalgische karakter van de klassieke deurroosters worden deze prachtige aluminium deurroosters vaak toegepast in panden met een monumentaal karakter. De aluminium deurroosters zijn stijlvol en hebben een tijdloos ontwerp. Geef met een van de Nostalux deurroosters je voordeur de juiste uitstraling.

Unieke muurankers

Vroeger werden muurankers gebruikt om de verdiepingsbalklagen te verbinden met de gevel. Om zo de gevel te beschermen tegen inklinking. Tegenwoordig worden deze prachtige muurankers als sierstuk op de gevels van huizen, boerderijen en andere gebouwen bevestigd. Binnen de Nostalux collectie vind je diverse modellen sieren muurankers, zoals de Kempen, het bloemmotief en de klassieke muurankers. Door het verliezen van de functionele waarden worden de Nostalux muurankers tegenwoordig gemaakt van aluminium. Toch blijven de ankers een mooi detail voor aan een monumentale gevel.