Foto: press_2013//Gacoli-tuinverlichting.jpg

Tuincomfort met snoerloze designlampen Gacoli

Je tuin (her)inrichten is eenvoudig met designlampen Gacoli

Je tuin (her)inrichten is eenvoudig met designlampen Gacoli

Wanneer je voor het eerst een tuin (of balkon) krijgt, spring je een gat in de lucht. Om vervolgens weer hard op de grond te vallen. Want wat moet je met die ruimte, wat doe je met de inrichting, waar komt wat te staan en hoe leg je alle elektriciteitskabels aan? Ook wanneer je al een tuin of balkon hebt, is de indeling hiervan soms lastig. Gacoli leert jou het tuinleven waarderen, want met de producten van dit merk is je tuin binnen een mum van tijd verlicht. Én dat gaat 'verlichtend' eenvoudig. Driemaal hoera voor comfortabele tuinoplossingen!

Je tuin of balkon is maar voor één aspect geschikt: genieten. Maar hoe kun je optimaal van je tuin gebruikmaken? Niet iedereen is immers expert in tuinverbouwingen, terwijl sommige items, zoals verlichting, toch een absolute must zijn. Gacoli biedt een uitgebreid assortiment snoerloze en eenvoudig te installeren buitenverlichting zodat je niet avonden bezig bent met gebruiksaanwijzing en technische details. De producten van Gacoli hebben een mooi design, zijn comfortabel en duurzaam.

Drie stappen lichtplan
Snoerloze lampen zonder installatie- en elektriciteitskosten; wie zit daar nu niet op te wachten? De lampen van Gacoli zijn voorzien van de speciale Energy Management Unit (EMU) die zonlicht omzet in led-verlichting. Zonder elektriciteitskabels heb je binnen een mum van tijd een sfeervol terras, balkon, entree oprit of parkeerplaats:
1. Koop jouw eigen Gacoli selectie die het beste past bij jouw tuin of balkon.
2. Kies een plek waar je de lamp(en) wilt neerzetten of ophangen.
3. Haal de lamp uit de verpakking, zet hem in elkaar en genieten maar!

De buitenverlichting van Gacoli is in meerde soorten en formaten beschikbaar. Zo is er verlichting voor tuinpaden, zijn er tafel- en hanglampen, maar ook lampen met een spies zodat deze in de grond kunnen worden geplaatst. Daarnaast is er zelfs verlichting voor in de parasol beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op www.gacoli.nl.

Publicatiedatum: 13 mei 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties