Foto: gacoli-buitenlampen

Gacoli buitenlampen: sfeervolle tuinverlichting

Tuincomfort met snoerloze buitenlampen van Gacoli: de finishing touch van je tuin.

Het is de finishing touch van je tuin, veranda, balkon of oprit: buitenverlichting. Met de design buitenlampen van Gacoli kun je het lichtplan van je dromen realiseren, zonder de hele tuin overhoop te halen. De buitenverlichting van Gacoli werkt op zonne-energie en is hierdoor snoerloos. Aanleg van bekabeling is dus niet nodig, de lampen zijn eenvoudig en overal te plaatsen. Handig als je regelmatig verhuist of gewoon een tikkeltje wispelturig bent: 'Kan hij toch nog een metertje naar links schat?'

De speciale Energy Management Unit (EMU) in de buitenlamp zorgt dat energie uit daglicht wordt opgenomen. Dit wordt omgezet naar warm witte led-verlichting. Installatie- en elektriciteitskosten zijn dus verleden tijd. De buitenlampen blijven makkelijk verplaatsbaar en zorgen in een mum van tijd voor een sfeervol terras, balkon, entree of border. De sfeerverlichting is in meerdere soorten en maten beschikbaar.

Monroe

Gacoli buitenverlichting Monroe. Monroe No.3.

De Monroe is een perfecte buiten tafellamp. Door de korte kap wordt de tafel mooi belicht en de strakke platte RVS voetplaat zorgt dat er genoeg ruimte is om accessoires te plaatsen.
• No. 1 hanglamp, maar mag ook best stiekem op de grond gezet worden (€ 139,95)
• No. 2 is 45 cm hoog (€ 169,95)
• No. 3 is 65 cm hoog (€ 189,95)

Catwalk

Gacoli buitenverlichting Catwalk. Catwalk No.2.

Robuuste padverlichting met een strak design? Kies voor één van de drie modellen uit de Catwalk collectie.
• No. 1 ideaal voor schutting of muur (€ 59,95)
• No. 2 voor oprit of tuinpad, 40 cm hoog (€ 99,95)
• No. 3 voor oprit of tuinpad, 75 cm hoog (€ 124,95)

Powerblocks

Gacoli buitenverlichting Powerblocks.

Met de Powerblocks van Gacoli wordt de omgeving van een parasol of veranda eenvoudig verlicht. De vier Powerblocks aan de binnenkant, zijn met het zonnepaneel verbonden dat aan de bovenkant van de parasol zit. Zo kun je onder je parasol de krant of een boek lezen dankzij sfeervol warm ledlicht (€ 119,95).

Meer informatie: www.gacoli.nl

Publicatiedatum: 13 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties