Foto: Eva-Solo-Sunlight-solar-tafellamp

Eva Solo Sunlight solar tafellamp

De stoerste milieuvriendelijke tafellamp: Eva Solo Sunlight solar.

De Sunlight solar lamp van het Deense merk Eva Solo is een stoere en decoratieve lamp voor in de tuin of op het terras. Met de milieuvriendelijke lamp kun je overal sfeerlicht creëren zonder het gedoe met verlengsnoeren en stekkers. De zonnepaneeltjes zijn daarnaast succesvol geïntegreerd in het design, hierdoor is de Sunlight erg in trek!

De Sunlight lampen bestaan uit een tafellamp en een staande lamp. De tafellamp oogt zeer aantrekkelijk vanwege het stijlvolle en moderne design. Het aluminium voetje en het witte glazen kapje geven de lamp een stoere uitstraling. De staande lamp heeft hetzelfde design alleen heeft deze een andere plek in de tuin. De lamp is zo ontworpen dat je deze gemakkelijk in de modder, plantenbak of gras kunt steken.

De lamp van Eva Solo is geschikt voor ongeveer 15.000 branduren. Wanneer de lamp acht uur in de volle zon gestaan heeft produceert deze 20 uur licht. Wanneer de lamp acht uur in bewolkt weer gestaan heeft produceert deze ongeveer 10 uur licht. Door middel van een schakelaar is de Sunlight handmatig aan en uit te zetten of maak gebruik van de 'smart auto' functie voor het automatisch in- en uitschakelen van de lamp. De lamp kun je het hele jaar door buiten laten staan, hij is namelijk ook nog eens vorstbestendig!

Details Eva Solo Sunlight lamp

- Eva Solo Sunlight - verkoopprijs €59,90
- Ledverlichting
- Voeding: zonne-energie
- 15.000 branduren
- Automatisch aan/uit of handmatig
- Draadloze lamp
- Vorstbestendig

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: 27 juni 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties