Profielfoto van Nostalux
Nostalux
Korenmarkt 8, 1681 PB Zwaagdijk
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Met feestverlichting voor buiten maak je je tuin helemaal af

Je wilt je tuin natuurlijk zo leuk mogelijk inrichten. Dat doe je bijvoorbeeld met meubels, planten of een tuinhaard. Met een lichtsnoer maak je het af!

Zeker als het donker wordt, wil je natuurlijk graag sfeer creëren in je tuin. Met verlichting bereik je dit zeker. En hierbij heb je uiteraard heel veel mogelijkheden; zo kun je kiezen voor verlichting op zonne-energie of spotjes in de grond.

Maar echt sfeervol (en feestelijk) maak je het met een lichtsnoer in je tuin. Zo feestelijk dat het ook vaak als feestverlichting vermeld wordt! Deze term komt waarschijnlijk voort uit het feit dat voorheen lichtsnoeren voornamelijk met feestdagen als Kerstmis werden gebruikt. Tegenwoordig kun je ze echter makkelijk het hele jaar door gebruiken. En kwalitatief kunnen de meesten dit makkelijk aan. Voorbeelden van kwalitatief goede feestverlichting vind je bij Nostalux.

Helemaal handig aan dit type verlichting is bovendien dat als je geen tuin hebt maar bijvoorbeeld een balkon je het gewoon ook prima kunt gebruiken om je buitenruimte van mooie verlichting te voorzien.

Uitgebreide mogelijkheden met feestverlichting voor buiten

Een lichtsnoer voor buiten is al gauw een paar meter lang. Dit zorgt ervoor dat je er heel veel mogelijkheden mee hebt. Je kunt er letterlijk veel kanten mee op. Je kunt de feestverlichting gebruiken om een bepaald deel in je tuin te accentueren maar je kunt er ook voor kiezen hem door je hele tuin te gebruiken.

Het is niet zo dat het ophangen van een lichtsnoer in je tuin erg ingewikkeld is, maar er zijn een paar zaken waar je rekening mee moet houden:
- meet vooraf de oppervlakte waar je het snoer wilt hangen op;
- meet vervolgens je de start- en verlengkabel op;
- kies lampjes uit van goede kwaliteit;
- bedenk van te voren hoe je het snoer wilt vastmaken;
- bedenk van te voren hoe je de ruimte wilt opvullen: kies je voor feestverlichting met veel kleine lampjes of juist voor een lichtsnoer met minder, maar juist grotere lampjes

Houd deze tips in de gaten en jouw tuin of balkon is schitterend verlicht met een feestelijke lichtsnoer voor buiten!