Profielfoto van Nostalux
Nostalux
Korenmarkt 8, 1681 PB Zwaagdijk
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Klassieke buitenverlichting

Wandverlichting in een klassiek landelijke stijl. Nostalux biedt je een ruime keuze in buitenverlichting.

Buitenverlichting

Ben jij op zoek naar een buitenlamp die zowel functioneel als stijlvol is? Nostalux is door haar bestaansgeschiedenis van meer dan vijftig jaar dé specialist op het gebied van buitenverlichting. Je treft bij Nostalux dan ook een bijzonder grote collectie aan buitenverlichting.

Klassieke buitenverlichting

De grootste categorie, binnen het assortiment van Nostalux, is de klassieke buitenverlichting. Zo vind je bij Nostalux prachtige nostalgische ronde, klassieke vierkante of zeskante buitenlamp. Tot deze categorie behoren natuurlijk ook de prachtige bolvormige buitenverlichting met haar Franse charme. De buitenlampen zijn handgemaakt en worden over het algemeen gemaakt van brons en koper.

LED Buitenlampen

Genieten van mooie klassiek buitenverlichting, maar wel milieubewust en energiezuinig bezig zijn. De mogelijkheden zijn enorm. Tegenwoordig wordt er om die reden vandaag de dag vaak gekozen voor LED-lichtbronnen. Deze lichtbronnen belasten het milieu namelijk veel minder. Ben jij op zoek naar een passende LED-lichtbron? Neem dan eens een kijkje op de site van Nostalux.