Profielfoto van Nostalux
Nostalux
Korenmarkt 8, 1681 PB Zwaagdijk
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Buitenverlichting met een bewegingssensor

Bij de buitenverlichting met een bewegingssensor wordt de verlichting automatisch ingeschakeld zodra je in de buurt van de lamp komt.

Bewegingssensor

Het automatisch inschakelen van de buitenverlichting heeft te maken met de ingebouwde bewegingsmelder. Met behulp van deze bewegingsmelder gaat de buitenverlichting automatisch aan bij het signaleren van beweging. De lamp zal zich zonder beweging weer uitschakelen naar de ingestelde tijd.

Redenen voor tijdelijke verlichting

Buitenverlichting met een bewegingssensor is een ideaal verlichtingstype wanneer je op zoek bent naar een manier om je tuin tijdelijk te verlichten. Redenen voor tijdelijke verlichting kunnen zijn het eenvoudig bereiken van de voordeur via het aangelegde pad of om gemakkelijk het sleutelgat te vinden. Naast het tijdelijk bijlichten van deze plaatsen heeft de bewegingssensor ook een inbraak werend effect. Het automatisch aanspringen van de verlichting door beweging schrikt ongenodigde bezoekers af. De buitenlamp zet hen namelijk ongevraagd en onverwachts in de spotlight, wat ervoor zorgt dat zij in de meeste gevallen er snel vandoor gaan.

Populaire plekken om je buitenverlichting met sensor te plaatsen 

  • Toegangsroute van de woning, voordeur of achterdeur 
  • Rondom je woning, garage, veranda of tuinhuis
  • Bij tuinpaden of de oprit

Grote voordelen bewegingssensor

  • Je kunt gemakkelijk de weg door het donker vinden
  • De verlichting schrikt ongenodigde gasten af