Buitenlampen voor de ultieme zomersfeer

Het is nog maar af te wachten of deze zomer ook een “staycation” wordt. Hopelijk kunnen we de zon gaan opzoeken in het buitenland maar creëer voor de zekerheid maar een gezellige zomersfeer in je eigen tuin en op het terras. Dat kan met de juiste buitenverlichting! Lees je mee?

In de zomer leven we buiten

Wanneer het goed weer is, wil iedereen zo veel mogelijk buiten in de tuin spenderen. Buiten eten, ontspannen een boek lezen en natuurlijk: barbecueën! Zo ga je je vitamine D opladen doorheen de dag door lekker liggend op de loungebank in de tuin onder de zon te spenderen. Niet zo’n zonneklopper? Ga dan in de zwoele schaduw onder de overkapping je plekje zoeken om tot rust te komen. Fleur je tuin en terras deze zomer extra op door verschillende accessoires te gebruiken. Ga voor kleurrijke kussens, mooie planten en sfeerlampjes in verschillende kleuren. Gezelligheid gegarandeerd!

Buitenlampen met sensor

De ultieme sfeermaker, ook in de zomer, is wel buitenverlichting. Buitenlampen zijn er in verschillende soorten en voor ieder wat wils: zo heb je tuinlantaarns, mooie tafellampen voor buiten of sfeervolle wandlampen. Om gezelligheid en functionaliteit te combineren zijn er sfeervolle buitenlampen met sensor te vinden. Deze zijn een echte functionele toevoeging in de tuin, bij het terras of bij de voordeur. Je hebt keuze in buitenverlichting met sensor. Zo heb je buitenlampen met een schemersensor: je buitenverlichting springt vanzelf op wanneer het donker begint te worden en gaat uit wanneer het licht wordt. Erg handig! Je kan ook kiezen voor een buitenlamp met bewegingssensor. Deze lamp gaat aan wanneer hij beweging detecteert. Dat is makkelijk wanneer je thuiskomt in het donker. En het schrikt ongewenste gasten af!

Solar tuinverlichting

Nog een optie om je tuin te voorzien van de juiste buitenlampen is een buitenlamp met solar. Deze lampen worden doorheen de dag opgeladen door de zon zodat je in de avond optimaal kan genieten van sfeervolle verlichting bij het, jawel, barbecueën. Een echte functionele en sfeervolle keuze!

Tuinverlichting is er niet alleen voor de sfeer maar ook voor de veiligheid. Wanneer er licht in jouw tuin brand, worden ongewenste gasten sneller afgeschrikt. Veiligheid én sfeer? Dat is twee in één.