Partner

Hoveniersbedrijf RA van der Lee BV

Wat is een mooie tuin? Voor Hoveniersbedrijf Van der Lee is dat een makkelijk te beantwoorden vraag. Een mooie tuin is een kwalitatief goed aangelegde tuin, die volledig aansluit bij uw wensen. En dat onderscheidt hen van andere hoveniersbedrijven. Jouw wens staat centraal, wij gieten jouw wensen in een professioneel jasje. Strakke lijnen, landelijk, minimalistisch of romantische sferen, met deskundig advies en vakbekwame medewerkers wordt uw tuin ontworpen, aangelegd of onderhouden. Jarenlange ervaring en goed opgeleide mensen garanderen een goed product. 

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht vdlee.nl

Tuinontwerp/tuinaanleg

Wanneer je Hoveniersbedrijf van der Lee benadert, maken ze een afspraak om bij je thuis te komen. De reden daarvan is dat ze dan meteen in jouw tuin kunnen meten en jouw wensen en de mogelijkheden tot realisatie van deze wensen door kunnen spreken. Vervolgens ontvang je een vrijblijvende offerte, waarin per onderdeel de verschillende werkzaamheden en materialen exact gespecificeerd zijn. Deze offerte wordt, wanneer er sprake is van aanleg of renovatie, vergezeld van het kosteloze schetsontwerp.

Tuinaanleg

Wanneer je de aanleg of renovatie van jouw tuin voor Hoveniersbedrijf van der Lee laat verzorgen, kun je er zeker van zijn dat dit van het begin tot het eind doordacht is. Jouw wensen staan centraal, alle stijlen zijn mogelijk, maar houd er ook rekening mee met de tijd die je er aan kwijt wil zijn. Onderhoudsarm, kindvriendelijk, maak jouw wensen kenbaar. Vaste teams, die al jaren met elkaar samenwerken, en elk een eigen specialisme hebben op het gebied van bestratingen, houtwerk, beplantingsschema, verlichting enz. voeren alle werkzaamheden uit.

Meer lezen over
'Tuinontwerp/tuinaanleg'?

meer van deze professional

Tuinaanleg & Tuinrenovatie

Tuinaanleg en tuinrenovatie voor particulieren, bedrijv...

Duurzaam ondernemen

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee denkt na over mens, m...

Tuinonderhoud

Van der Lee onderhoudt je tuin (in contractvorm) één ...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.