Tuinonderhoud

Van der Lee onderhoudt je tuin (in contractvorm) één keer per jaar, kwartaal of maand je tuin.

Tuinonderhoud bedrijven

Wat jij wenst en wat binnen jouw budget past. Ook hier zijn de offertes vrijblijvend en maak je gebruik van een team dat zich heeft gespecialiseerd in het onderhouden, snoeien, biologisch bemesten van planten, bomen, struiken en jouw gras. Ook van der Lee's bestrijdingsprogramma voor onkruid en ongedierte is, waar mogelijk, biologisch. Ook is het Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het rooien van 'lastige' bomen. In de binnenstad van Rotterdam heeft van der Lee jarenlang ervaring opgedaan met het rooien van extreem grote en lastig te bereiken bomen. Hoveniersbedrijf van de Lee maakt eventueel gebruik van gerenommeerde kraanbedrijven uit de regio. Ze beschikken over een doorlopende bomen-rooi verzekering zodat Hoveniersbedrijf van der Lee bij eventuele noodgevallen direct oproepbaar en inzetbaar zijn. Gelukkig heeft deze verzekering nog nooit hoeven uit te keren.

Contractueel vastgelegd onderhoud of slechts twee keer per jaar. De meeste bedrijven kiezen voor vast onderhoud op vaste dagen, of het nu elke week of slechts vier keer per jaar is.

Van der Lee's mogelijkheden bestaan uit:

- Sneeuw schuiven en strooien bij winterse omstandigheden. Voor alle bedrijfs- en particuliere locaties zorgt van der Lee ervoor dat er, voor de dag begint, al gestrooid is en alle wegen, parkeerplaatsen en entrees, begaanbaar zijn.
- Het onkruidvrij houden van jouw borders en groenstroken.
- Met een veegmachine alle parkeervakken binnen en buiten schoonhouden, evenals jouw entree.
- Het tijdig in vorm snoeien van de bomen en struiken.
- Het maaien van het gras.
- Bemesten en bestrijden.
- Het water geven van hydrocultuurbakken.

Meer van Hoveniersbedrijf RA van der Lee BV Bekijk alle