Tuinonderhoud

Van der Lee onderhoudt je tuin (in contractvorm) één keer per jaar, kwartaal of maand je tuin.

Tuinonderhoud bedrijven

Wat jij wenst en wat binnen jouw budget past. Ook hier zijn de offertes vrijblijvend en maak je gebruik van een team dat zich heeft gespecialiseerd in het onderhouden, snoeien, biologisch bemesten van planten, bomen, struiken en jouw gras. Ook van der Lee's bestrijdingsprogramma voor onkruid en ongedierte is, waar mogelijk, biologisch. Ook is het Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het rooien van 'lastige' bomen. In de binnenstad van Rotterdam heeft van der Lee jarenlang ervaring opgedaan met het rooien van extreem grote en lastig te bereiken bomen. Hoveniersbedrijf van de Lee maakt eventueel gebruik van gerenommeerde kraanbedrijven uit de regio. Ze beschikken over een doorlopende bomen-rooi verzekering zodat Hoveniersbedrijf van der Lee bij eventuele noodgevallen direct oproepbaar en inzetbaar zijn. Gelukkig heeft deze verzekering nog nooit hoeven uit te keren.

Contractueel vastgelegd onderhoud of slechts twee keer per jaar. De meeste bedrijven kiezen voor vast onderhoud op vaste dagen, of het nu elke week of slechts vier keer per jaar is.

Van der Lee's mogelijkheden bestaan uit:

- Sneeuw schuiven en strooien bij winterse omstandigheden. Voor alle bedrijfs- en particuliere locaties zorgt van der Lee ervoor dat er, voor de dag begint, al gestrooid is en alle wegen, parkeerplaatsen en entrees, begaanbaar zijn.
- Het onkruidvrij houden van jouw borders en groenstroken.
- Met een veegmachine alle parkeervakken binnen en buiten schoonhouden, evenals jouw entree.
- Het tijdig in vorm snoeien van de bomen en struiken.
- Het maaien van het gras.
- Bemesten en bestrijden.
- Het water geven van hydrocultuurbakken.

Meer van Hoveniersbedrijf RA van der Lee BV Bekijk alle

Tuinontwerp/tuinaanleg

Wanneer je Hoveniersbedrijf van der Lee benadert, maken ze een afspraak om bij je thuis te komen. De reden daarvan is dat ze dan meteen in jouw tuin kunnen meten en jouw wensen en de mogelijkheden tot realisatie van deze wensen door kunnen spreken. Vervolgens ontvang je een vrijblijvende offerte, waarin per onderdeel de verschillende werkzaamheden en materialen exact gespecificeerd zijn. Deze offerte wordt, wanneer er sprake is van aanleg of renovatie, vergezeld van het kosteloze schetsontwerp.

Hoveniersbedrijf RA van der Lee BV

Tuinaanleg & Tuinrenovatie

Tuinaanleg en tuinrenovatie voor particulieren, bedrijven en overige instellingenEen kindvriendelijke tuin, één voor lange zomeravonden of één die weinig onderhoud behoeft? U weet wat u wilt, wij maken het voor u waar. Ons vaste team van hoveniers, met elk een eigen specialiteit, staat in de startblokken om prachtige tuinen te creëren: voor thuis, bij uw bedrijf, in uw gemeente, rondom uw vastgoedproject, studentenhuisvesting of op school.Tuinaanleg en tuinrenovatie voor particulierenEen goed beplantingsschema, zodat er het hele jaar door iets groens in uw tuin staat. De juiste verlichting, zodat u bij warm weer tot in de late uurtjes in de tuin kunt barbecueën en in de winter kerstsferen kunt oproepen. Allemaal zaken die bij het aanleggen of renoveren van een tuin komen kijken. Gelukkig hoeft u zich daar niet mee bezig te houden. Als u de aanleg of renovatie van uw tuin door ons laat uitvoeren, bent u verzekerd van een perfecte vertaling van uw wensen.

Hoveniersbedrijf RA van der Lee BV