Opgeruimd staat netjes!

Multi-star® van WOLF-Garten is een goed doordacht systeem. Neem nou de handige gereedschapsrail waar u uw multi-star®-gereedschap op kwijt kunt.

Tegen elke uitdaging opgewassen

Combineer meer dan 70 verschillende tuingereedschappen met acht verschillende steeltypen, ontwikkeld voor verschillende toepassingen.

Het multi-star®-systeem biedt de passende tuingereedschappen voor alle tuin-, vijver- of reinigingswerkzaamheden en maakt daarbij indruk door veel voordelen:

  • Eenvoudiger, sneller wisselen van de gereedschappen met een "klik" zonder moeizaam draaien.
  • Alle tuingereedschappen kunnen met alle stelen worden gecombineerd (één steel voor alle werkzaamheden).
  • Stelen in verschillende lengten passend bij je lichaamslengte voor ergonomisch en rugontziend werken.
  • Uittrekbare stelen maken veilig werken in de hoogte ook zonder ladder mogelijk.
  • De gereedschappen zijn bijzonder belastbaar en overwinnen zelfs extreme bodem- en werkomstandigheden.
  • De speciale coating maakt ze bijzonder duurzaam, weerbestendig en beschermd tegen corrosie.Eenvoudiger, sneller wisselen van de gereedschappen met een "klik" zonder moeizaam draaien.
  • Met een breedte van 80 cm en verschuifbare houders hebt je alles binnen handbereik.

multi-star® heeft het beste voor met je rug

Bij de meeste mensen knijpt en wringt het nog al eens in de rug. Daarmee herinnert hij ons eraan, hoe belangrijk een goede houding is. Ondersteun je rug met de verschillende steellengten van ons multi-star®-systeem daarbij, ook bij het tuinieren rechtop en ontspannen te blijven. Onze bodembewerkingsapparaten zijn afgestemd volgens een speciale precieze werkhoek, zodat je krachtenbesparend en met een gelijkmatige werkdiepte in de tuin kunt werken.