string(1) "p"

Plezier in de tuin met WOLF-Garten

WOLF-Garten is hét merk als het tuinieren betreft! We hebben voor elke tuinklus het geschikte gereedschap.

Benieuwd wie we zijn en wat we doen?

WOLF-Garten is hét merk als het tuinieren betreft! Of je nu gaat maaien, vegen, harken, snoeien, verticuteren of onkruid wieden, WOLF-Garten heeft voor elke uitdaging het beste gereedschap.

Een beetje geschiedenis...

WOLF-Garten is opgericht in 1922 in Duitsland. Daar is het multi-star®-gereedschap met kliksysteem uitgevonden. Werken in de tuin moet plezier geven en nuttig zijn. Met de doordachte ergonomische kenmerken van onze producten, voorkom je overbelasting van spieren en gewrichten en werk je altijd in een verantwoorde houding. Wat begon als een metaalfabriekje is uitgegroeid tot de multinational die we nu zijn. Als onderdeel van MTD products AG bereiken we de hele wereld met WOLF-Garten en behoren we zelfs tot de top 5 spelers op de markt van tuinmachines. Het assortiment is erg breed en biedt voor iedere consument de juiste oplossing voor zijn tuinproblemen.

"Beste uit de test"

Hoge kwaliteit, functioneel, lange levensduur en een sterke uitstraling zijn kenmerken van onze producten die regelmatig in onderzoeken genoemd worden. We worden met regelmaat bekroond met de titel “beste uit de test”. Het is dan ook niet voor niets dat WOLF-Garten voor het vierde jaar op rij is uitgeroepen tot het meest innovatieve merk van het jaar!

Groener gras dan de buren

Voor WOLF-Garten is het gazon van de tuin het paradepaardje. Complete gazonverzorging met producten van hoge kwaliteit is de doelstelling; grasmaaiers, verticuteermachines, trimmers, onkruidstekers, harken, graszaden en meststoffen. Dus het gras van de buren hoeft niet langer meer groener te zijn.