Electromaaiers van WOLF-Garten

Electromaaiers van WOLF-Garten: lekker licht en beduidend stiller dan vergelijkbare maaiers. Lees meer!

Licht en milieuvriendelijk maaien

De elektro- en accumaaiers van WOLF-Garten zijn lekker licht en beduidend stiller dan vergelijkbare benzinemotoren. En daarnaast zijn ze ook nog milieuvriendelijk. De rustige loop is aangenaam voor uw oren en zorgt ervoor dat u moeiteloos kunt werken. . Bovendien zijn ze altijd gebruiksklaar – tijdrovende onderhoudswerkzaamheden zijn niet van toepassing

Het innovatieve ACC- en CCM-systeem

Perfecte snede en optimale grasopvang met het ACC-systeem
Alle nieuwe A-SERIE elektromaaiers zijn uitgerust met het nieuwe "Advanced Cut and Collect"-systeem. De zuigende werking van de luchtstroom zorgt er zelfs bij hoog en vochtig gras voor, dat de grashalmen worden opgericht (blauwe pijlen). Hierdoor ontstaat een prachtig gelijkmatig maaibeeld.
Tegelijkertijd wordt het verstopt raken van het uitwerpkanaal voorkomen en zorgt het systeem voor een optimale vulling van de grasopvangzak. Dankzij deze functie hoeft u de grasopvangzak minder vaak te legen.

De nieuwe generatie met het unieke CCM-systeem
CCM staat voor de Engelse begrippen "Cut", "Collect" en "Mulch" – in goed Nederlands "Maaien", "Opvangen" en "Mulchen". Met een regelaar wisselt u snel en eenvoudig tussen de functies grasmaaien, opvangen van grasresten in de opvangzak en mulchen. Gewoon een apparaat met drievoudig voordeel.