Laat je gazon weer stralen!

Wil je je gazon weer laten stralen? Lees verder over hoe je dat aanpakt!

Sproeien en bemesten

Heeft je gras niet helemaal de juiste kleur groen? Sproei bij droogte maar nooit in de volle zon, want dan verbrandt het gras. Daarnaast heeft je gras mogelijk honger en is het goed om het te bemesten. Misschien heb je eerder dit jaar al een keer bemest maar het kan zeker geen kwaad om dit nog een keer te doen. Gras dat regelmatig wordt bemest (zo'n 3x per jaar) groeit beter en is voller en groener en kan beter tegen weersomstandigheden.

Een mooie mat dankzij gazonmest

Je gazon weer laten stralen, doe je ondere andere met de LE 50 gazonmeststof van WOLF-Garten. Met deze gazonmeststof is je gazon in een handomdraai (weer) stralend mooi. Deze meststof is speciaal ontwikkeld voor een langere werkingsduur van 120 dagen! Perfect als je net op een welverdiende extra-lange vakantie gaat. Deze verpakking is genoeg voor 50m² gazon en is ideaal te gebruiken in combinatie met de WE 330 Strooiwagen of de WE-B handstrooier.

Kijk voor meer informatie op mooiemat.nl. Hier vind je alles wat je wilt weten over gazononderhoud én wat je nodig hebt om je gazon tip-top in orde te krijgen en te houden.