EasyPrune accusnoeischaar

Moeiteloos takken snoeien: de Power-Assist Technologie van de EasyPrune geeft je meer kracht wanneer je het nodig hebt.

12 April 2019

Dankzij de Power Assist Technologie van de EasyPrune snoeischaar wordt tuinieren eenvoudiger dan ooit tevoren. Met e?e?n hand kan je moeiteloos bloemen knippen, takken uit heggen snoeien maar ook struiken, heesters en fruitbomen trimmen. Daar waar traditionele snoeischaren de gebruiker in de steek laten, neemt de Power Assist Technologie van de EasyPrune het heft in eigen hand: takken tot 25 millimeter in diameter worden zonder moeite gesnoeid. Bovendien kan je de schaar makkelijk in de hand houden dankzij een gewicht van amper 490 gram.

Power assistance voor een volledige controle - zo werkt het:

Verschillende diameters of verschillende soorten hout snoeien: het vereist een verschillende hoeveelheid kracht. Het is net hier waar de Bosch Power Assist Technologie om de hoek komt kijken. Wanneer weerstand wordt gevoeld, schakelt de kracht-hulpfunctie automatisch in. Een koppeling wordt geactiveerd zodat het bovenste en het onderste handvat naar elkaar toe bewegen. Zodra de tak volledig doorgesneden is, laat de koppeling weer los en gaan de messen van de EasyPrune weer open. Om ten allen tijde een volledige controle te garanderen, zal de Power Assist functionaliteit enkel in werking treden wanneer de handvaten actief samen worden geknepen, net zoals bij een traditionele snoeischaar. Bovendien kan het kracht-hulpniveau ingesteld worden naargelang de behoefte of het werk. De gebruiker kan kiezen uit drie Power-Assist-niveaus: laag, medium en hoog. Hoeveel zaagsnedes er ook gemaakt worden, alle soorten takken - dik of dun - worden voortaan moeiteloos gesnoeid.

Innovatieve Bosch eBike technologie

Het Power Assist mechanisme van de EasyPrune kan eenvoudig vergeleken worden met de intelligente en innovatieve technologie van het Bosch eBike systeem. Wanneer de gebruiker begint te trappen, schakelt de aandrijving een tandje bij en krijgt de fietser een boost.

Een zuiver resultaat

Van verwelkte tulpen tot dikke struiken, de EasyPrune garandeert een gladde en zuiver knipresultaat dankzij het Bypass-snijsysteem. Dit systeem laat toe om te snoeien zonder stoppen en zorgt voor een eersteklas resultaat. De messen van de EasyPrune zijn gemaakt van roestvrij staal van de hoogste kwaliteit. Het bovenmes kan eenvoudig vervangen worden: verwijder het oude mes, plaats het nieuwe mes en draai de schroef weer vast met de meegeleverde inbussleutel.
De EasyPrune kan tot 450 takken van 25 millimeter dik knippen met slechts e?e?n acculading. Wanneer de accu leeg is, kan deze weer worden opgeladen met de micro USB-lader. Een indicator toont het oplaadniveau en geeft ook snel informatie over de resterende accucapaciteit tijdens het snoeien.

Meer weten over de EasyPrune? Kijk dan even hier.