Foto: 2015/Loungen-tuin-meubelland.jpg

De nieuwe manier van loungen in de tuin

Loungen in de tuin, het is iets dat volop in de schijnwerpers staat nu het mooie weer is aangebroken.

Tuincentra komen met scherpe aanbiedingen voor loungesets en bij jouzelf kriebelt het ook om in de tuin aan de slag te gaan. Voordat het echter zover is, is het raadzaam jezelf de vraag stellen wat nu eigenlijk de nieuwe manier van loungen in de tuin is? Natuurlijk wil je niet achterlopen op de feiten, maar net als alle anderen de trends volgen van 2015!

De kleuren en materialen voor het nieuwe seizoen

In 2015 speelt kleur een belangrijke rol. Je gaat dan ook een kleurrijk seizoen tegemoet. Pastellen, blauwtonen en aqua kleuren voeren dit jaar de boventoon. Ook in het gebruik van de materialen zie je dat er een verandering plaats vindt. Er wordt namelijk steeds vaker gekozen voor zachte materialen, terwijl de harde materialen meer naar de achtergrond verschuiven. Dit jaar wordt er dan ook veel gekozen voor waterdoorlatende schuimplaten.

De loungemeubelen van 2015

Een loungeset van Silverguard of Silvertex is dit jaar erg populair. Dit loungeset is weerbestendig en voorzien van waterdichte bekleding. Dit is een trend die je in 2015 alleen nog maar vaker tegen gaat komen. We willen namelijk zo vroeg mogelijk in het jaar buiten kunnen zitten en dit zo lang mogelijk volhouden! Naast een loungestoel kun je natuurlijk ook de keuze maken voor een loungebank.

Een andere loungeset die dit jaar flink in populariteit stijgt, is de luxe gebogen outdoor tuin chaise loungeset. Dit rieten loungeset zorgt voor een prachtige natuurlijke uitstraling in je tuin.

Creatief aan de slag

Ben je een beetje creatief en ga je graag zelf aan de slag? Dankzij goed uitgelegde bouwtekeningen op het internet, kun je een eigen bank van steigerhout maken in je tuin. Met behulp van mooie all weather loungekussens, zorg je voor een prachtig eindresultaat.

Relaxen dankzij de nieuwste lounge trends

Loungen is de manier om te relaxen en lekker weg te zakken in de dikke kussens van je tuinset. Als je nog op zoek bent naar een nieuwe loungeset of tuinset, kijk dan eens naar de tuinmeubelen van Tuinmeubelland. Hier vind je een heel groot assortiment loungesets volgens de laatste trends. Wanneer je de trends van 2015 verder vormgeeft in je tuin, dan weet je zeker dat je een fantastische zomer tegemoet gaat!

Reacties