Foto: 2018/loungeset-tuin-3.jpg

Een loungeset in je tuin!

Lounge-meubelen de meest verkochte tuinmeubelen zijn van de laatste jaren.

Guido van Loon

Een groot voordeel van een loungemeubel is dat je ze zelf in iedere gewenste combinatie kunt samenstellen. Je kunt ze krijgen in iedere gewenste combinatie doordat ze in losse elementen verkrijgbaar zijn. Daarnaast zien we vaak diningsets in loungestijl. In deze stoelen zit je iets rechter (maar wel stukken comfortabeler) dan op een gewone tuinstoel.

In de winter

Loungesets zijn vaak zo groot dat je ze niet binnen kunt opbergen. De kussen van een loungeset zijn daarom zo ontworpen dat het water ervan afrolt en vuil zich er niet aan hecht. Deze kussen kun je dus veel langer buiten laten liggen.Design in je tuin

Een loungehoek is bovendien een echte blikvanger in je tuin. Met een loungeset creëer je een rustpunt dat uitnodigend werkt. Het is daarom ook niet zo verwonderlijk dat lougesets populairder dan ooit zijn. Je brengt als het ware de gezellige sfeer van je interieur naar exterieur. Met zorgvuldig gekozen lounge meubelen zal je merken dat je veel meer tijd in de tuin doorbrengt als dat je voorheen deed.

Reacties