Buitentafels van Janco de Jong: fraai design en onderhoudsvrij

Na de succesvolle introductie van een buitenhaard en vuurschaal van kwaliteit heeft houtkachelproducent Janco de Jong nu een serie tuintafels aan zijn buitenassortiment toegevoegd.

Na de succesvolle introductie van een buitenhaard en vuurschaal van kwaliteit heeft houtkachelproducent Janco de Jong nu een serie tuintafels aan zijn buitenassortiment toegevoegd.

De tuintafels hebben een eigentijds design zijn gemaakt van een combinatie van natuurlijke materialen en kleuren.

 

Janco de Jong uit Gorredijk is bedenker en maker van de Janus, de klassieker onder de houtkachels, de duurzame JAcobus en het nieuwe type kachel Janus2, die leverbaar is als houtkachel of gaskachel. Het buitenassortiment van Janco de Jong bestond uit een fraai ontworpen tuinhaard en een vuurschaal. Nu is daar een serie tuintafels aan toegevoegd.

De tuintafels zijn in twee hoogtes leverbaar: als loungetafel en als eettafel. Beide uitvoeringen zijn in drie verschillende maten verkrijgbaar. De tafelrand en/of staanders kunnen worden geleverd met corten staal of in een ‘volbad’ verzinkte uitvoering. Het blad bevat bovendien natuursteen of panelen van epoxy of grind, in iedere mogelijke kleur. Dit geeft een unieke combinatie van natuurlijke materialen en kleuren. De tafels zijn zeer degelijk en absoluut onderhoudsvrij. Deze tafels kunnen 100 jaar buiten staan.

Bij iedere tafel kan een bio-brander geïntegreerd worden, die zorgt voor urenlange sfeer en warmte rondom uw tafel. De bio-brander is zelfs geschikt om kleine gerechten op te bereiden of te koken of om bijvoorbeeld uw pindasaus warm te houden tijdens de barbecue, zonder rook- en reukoverlast.

Voor meer informatie: www.jancodejong.nl

Publicatiedatum: 19 maart 2012

reacties
anderen bekeken ook

Zo overleven al jouw tuinmeubelen de winter!

Zeno garden bench

Gardeluxe Tuinstoelen

Welke tuinmeubels passen bij jou?

Guido van Loon

Tuinset Zeus Gardeluxe

Zo jaag je wespen uit je tuin

Sandra van Koningshoven
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie