Netatmo onthult deurbel waarmee je bezoekers vanaf elke locatie kunt begroeten

Netatmo, marktleider op het gebied van prachtig ontworpen smart home-producten voor een veilig huis, onthult de nieuwe Slimme Video Deurbel.

13 Januari 2019

Met de Slimme Video Deurbel weet je op elk moment wie er aanbelt. Je kunt de bezoeker op je smartphone zien en onmiddellijk reageren, zelfs wanneer je niet thuis bent. De Netatmo Slimme Video Deurbel waarschuwt je ook als er mensen rond het huis hangen. Het is de eerste deurbel die werkt met de Apple HomeKit ™ en bediend kan worden met de Apple Home-app of met de spraakbesturing van Siri®.

"Met de Slimme Video Deurbel mis je nooit een bezoeker of een pakket. Het is het beste antwoord op de groeiende vraag naar oplossingen om de ingang van het huis te beveiligen", zegt Fred Potter, oprichter en CEO van Netatmo. "Net als onze andere producten, hebben we de Slimme Video Deurbel ontwikkeld om de best mogelijke smart home-ervaring te garanderen. Het is een betrouwbaar product met weloverwogen meldingen, dat gegevensbescherming van onze gebruikers garandeert en dat daarnaast niet veroudert.”

De Slimme Video Deurbel van Netatmo kreeg een prijs in de categorie 'Home Appliances' tijdens de prestigieuze 'CES 2019 Innovation Awards'. Het is het negende Netatmo-product dat een innovatieprijs ontving in deze competitie.

Reageer overal op bezoekers

Met de Slimme Video Deurbel van Netatmo weet je, waar je ook bent, wie je bezoekt. Wanneer iemand aanbelt, ontvang je een videogesprek op je smartphone en zie je de bezoeker. Je kunt met diegene praten - of niet - en onmiddellijk via je smartphone reageren. Ongeacht of je thuis, op kantoor of aan de andere kant van de wereld bent.

Je kunt de bezorger vertellen waar hij een pakket kan achterlaten, je stuurt verkopers weg zonder de deur te openen of je verwelkomt gasten terwijl je het diner bereidt.

Verbeterde beveiliging rondom het huis

De Slimme Video Deurbel van Netatmo beschermt je huis tegen indringers en geeft je een veilig gevoel bij verdachte activiteiten. Omdat de Slimme Video Deurbel mensen herkent, weet je in realtime dat iemand rondhangt aan de voorkant van je huis. Je ontvangt een nauwkeurige melding 'Persoon gedetecteerd' op je smartphone. Ook wordt er een video van de gebeurtenis opgenomen.

Met behulp van een ingebouwde microfoon en luidspreker kun je de indringer spreken en afschrikken.

Voor extra bescherming waarschuwt de Security-app je onmiddellijk op je smartphone als iemand de deurbel probeert te deactiveren of te vernielen.

Volledig aanpasbare slimme meldingen

De instellingen van de Slimme Video Deurbel kun je volledig aanpassen. Je kunt meldingen en opnames uitschakelen op basis van je eigen voorkeuren. Ook kun je specifieke waarschuwingszones instellen, bijvoorbeeld de oprijlaan. De Slimme Video Deurbel waarschuwt je dan wanneer er iets in deze zones gebeurt.

Uitzonderlijke beeldkwaliteit voor bescherming overdag en ’s nachts

De Slimme Video Deurbel heeft een 1080p Full HD-camera met een 160-graden groothoeklens voor optimale videokwaliteit.

De HDR-functie van de camera past zich aan bij plotselinge veranderingen in het licht en zodat je duidelijk ziet wat er voor je huis gebeurt, ongeacht de lichtomstandigheden. Gezichten zijn helder, zelfs in het zonlicht. En met behulp van infrarood nachtzicht kun je de bezoeker zelfs in totale duisternis zien.

Eenvoudig je bestaande deurbel vervangen

De Slimme Video Deurbel is snel te installeren en vereist geen professionele hulp. Het vervangt een bestaande deurbel en maakt verbinding met de wifi thuis. Je hebt een bekabelde deurbel nodig. De Slimme Video Deurbel werkt met alle elektrische installaties, van 8-24 volt tot 230 volt.

Via de Netatmo Security-app op je smartphone, tablet, PC, Mac of Apple Watch heb je toegang tot alle functies van de Slimme Video Deurbel, namelijk: specifieke meldingen, toegang tot livestream, oproep- en evenementgeschiedenis, opnames en opslag van HD-video's.

Geen abonnement en respecteert privacy

De Slimme Video Deurbel wordt geleverd met alle functies en video-opslag inbegrepen. Je hebt geen abonnement nodig en je maakt geen extra kosten om de deurbel te gebruiken of toegang te krijgen tot gegevens.

Video's en de oproepgeschiedenis van de Slimme Video Deurbel worden lokaal opgeslagen op een interne micro-SD-kaart. Je kunt ze automatisch laten overdragen en archiveren op je Dropbox-account of je persoonlijke FTP-server.

De Slimme Video Deurbel maakt gebruik van end-to-end encryptie voor een beveiligde overdracht van gegevens naar je smartphone. Dat garandeert het hoogste niveau van bescherming.

Compatibiliteit met stemgestuurde en interconnectiviteits platformen

Het was nog nooit zo eenvoudig om te zien wie er buiten je huis staat.

De Slimme Video Deurbel van Netatmo is de eerste deurbel die werkt met Apple HomeKit. Met Apple HomeKit ontvang je een rijke notificatie wanneer iemand aanbelt, kun je de Deurbel bekijken in de Home app of aan Siri vragen wie er voor de deur staat. Ook kun je via de Home app de Slimme Video Deurbel verbinden met andere producten in je huis die gekoppeld zijn aan Apple HomeKit. Zo kan de buitenverlichting bijvoorbeeld automatisch worden ingeschakeld om een potentiële indringer af te schrikken.

De Slimme Video Deurbel functioneert ook met IFTTT, een platform dat verschillende apps, aangesloten apparaten en webservices met elkaar verbindt.

Elegant ontwerp en weersbestendig

Met zijn compacte en elegante ontwerp past de Slimme Video Deurbel perfect bij de ingang van elk huis.

Door HZO-technologie, een innovatieve nanofilm, is de Deurbel bestand tegen alle weersomstandigheden - regen, sneeuw, vochtigheid - evenals stof en vuil.

Beschikbaarheid

De Smart Video Doorbell van Netatmo is vanaf de tweede helft van 2019 verkrijgbaar.

De Netatmo Security-app is gratis en compatibel met iPhones en iPads met iOS 10 of hoger en Android-smartphones en tablets vanaf 5.0.

De Netatmo-webapp is beschikbaar voor PC en Mac.

Over Netatmo

Netatmo is een toonaangevend smart home bedrijf dat mooi vormgegeven oplossingen ontwikkelt voor een veiliger en comfortabeler huis. Het bedrijf heeft als ambitie jouw huis te voorzien van slimme technologie. De vier pijlers van Netatmo:

  • Duurzaam design: op de toekomst voorbereid
  • Privacy: vanaf de opstartfase garanderen wij jouw gegevensbescherming
  • Bruikbaar en betrouwbaar: onze producten maken jouw leven makkelijker
  • Weloverwogen notificaties: je krijgt alleen belangrijke berichten

Sinds 2012 heeft Netatmo dertien apparaten en accessoires op de markt gebracht in de smart home-industrie. Het bedrijf biedt verschillende oplossingen om ieders huis te automatiseren voor een eenvoudiger leven. Naast het bestaande productassortiment werkt Netatmo samen met vooraanstaande spelers in de sector aan het “with Netatmo” programma. Hiermee wil Netatmo het bereik vergroten en strategisch blijven groeien met slimme geïntegreerde oplossingen die passen in de infrastructuur van jouw huis. Dankzij deze strategie kan je met Netatmo een betere “smart home” ervaring realiseren.

In november 2018 trad Netatmo toe tot de Legrand Group, de wereldwijde specialist in elektrische en digitale gebouwinfrastructuren.

Netatmo, same home, just smarter.

Reacties