Design for Outdoor Comfort

Sittingimage.com bestaat als echt Nederlands designmerk al 15 jaar en staat al jaren voor een geheel eigentijdse en duurzame collectie buitenmeubelen.

15 Mei 2020

Wij vonden het belangrijk om de tuin, terras en balkon meer bij de woning te betrekken en tuinmeubilair te ontwerpen die zowel ‘s-winters als ‘s-zomers het aanzien waard zijn, maar ook tijdloos en van hoogwaardige kwaliteit zijn. En natuurlijk zodra de zon schijnt er lekker van te kunnen genieten.

Daarin zijn wij geslaagd denken wij met onze collectie loungemeubelen, door het modulaire systeem zijn er diverse mogelijkheden qua samenstelling, van klein naar groot. Of eventueel klein beginnen en naderhand uitbreiden is ook een mogelijkheid. Daarbij zijn deze tuinmeubelen voorzien van comfortabele kussens, die tevens in all-weather kwaliteit te leveren zijn en wel in 150 kleuren en dessins.

Het feit dat de kussens afritsbaar zijn geeft aan hoe wij hebben nagedacht over o.a. de duurzaamheid van onze collectie. Immers als je mee wilt doen aan de nieuwste trend kleur dan kan dat gewoon door middel van een kussenhoes te vervangen en geef je weer een geheel eigentijds beeld aan je loungeset.

Eveneens hebben wij een ligbed ontworpen voor de zonliefhebbers, ook met een comfortabel kussen in verschillende kleuren. Gezellig eten in de tuin daarover is ook nagedacht, design en comfort komen hier samen met de verschillende modellen tafels en stoelen of banken.

Opbergen van de kussens en of tuinmaterialen kan in de stoere tuinkast en blijven de kussens in het koude seizoen mooi en droog.

Sittingimage heeft nog veel meer design outdoor meubelen gemaakt voor meer inspiratie kijk eens op onze website www.sittingimage.com.

Naast de vele verschillende outdoor meubelen hebben wij verlichting en accessoires voor in de tuin of op het terras, kom eens kijken in onze showroom.

Design, conform en kwaliteit komen mooi samen met de outdoor meubelen van Sittingimage, waarmee je een geheel eigen lifestyle kunt maken.

Sittingimage is made in Holland.

Reacties